DetoxikacePřírodní léčbaZdravé tipy

Domácí bylinková tinktura proti blbosti

Abych byla upřímná, nikdy jsem si nepomyslela, že bych mohla mít v mých 30. letech problém s pamětí.

Ale s narůstajícím počtem případů Alzheimerovy choroby, demence a jiných poruch souvisejících s pamětí, myslím, že je důležité začít užívat byliny ve snaze zlepšit a zabránit ztrátě paměti.

Lidé všech věkových kategorií mohou být zapomnětliví a ano, existují bylinky, které mohou pomoci a bude obrovský rozdíl v tom, jak budou fungovat naše mozky!

Existuje velmi málo zdravotních problémů, které nelze zvrátit a vyléčit správnou stravou a bylinnou podporou. To je tak dobrá zpráva pro ty, kteří trpí onemocněními.

Možné příčiny ztráty paměti

Stejně důležitá je i naše paměť, podívejme se na některé věci, které mohou způsobit ztrátu paměti. To není celý seznam, ale někteří hlavní viníci.

Léky – některé léky mají vedlejší účinek ztráty paměti. Pokud jste na lécích, které mají škodlivé vedlejší účinky, promluvte si s lékařem o přechodu na zdravější léky, pokud je to vůbec možné. Mám příbuzného, ​​který změnil 11 svých léčivých přípravků na bylinné doplňky a nyní vůbec netrpí vedlejšími účinky těchto léků. Jeho zdraví je mnohem lepší, na rozdíl od pokrývání pouze symptomů.

Dieta – nedodržování správné a zdravé stravy je velkým rozdílem ve fungování našeho mozku. Cukr odstraňuje živiny z našeho těla a téměř každý má ve stravě příliš mnoho cukru. Měli bychom tedy jíst více ovoce, zeleniny, vlákniny. Aby naše tělo a mozek dostali co potřebují. Doplnění komplexu B-vitaminu je také velmi dobrý nápad.

Umělé sladidla, jako je aspartam a sukralóza, jsou excitotoxiny, které zabíjejí mozkové buňky a mohou výrazně ovlivnit paměť. MSG (nebo glutamát monosodný) je dalším excitotoxinem, kterému se musíme vyhnout.

Rtuť a hliník jsou velmi toxické pro mozek. Nepečte a nevařte v hliníkovém nádobí, kde se potraviny dotýkají hliníku. Vyhněte se stříbrným (rtuťovým) výplním a místo toho najděte zubaře, který provádí bílé výplně. Vakcíny obsahují hliník a / nebo rtuť.

Vedle dobré stravy a cvičení nejméně čtyřikrát týdně existují bylinky, které mohou zlepšit paměť a zvrátit ztrátu paměti. A naštěstí existuje skvělý recept na tinkturu proti ztrátě paměti. Při konzistentním užívání si mnoho lidí všimlo rozdílu ve vzpomínkách poté, co užívali tuto tinkturu po dobu 6-8 týdnů. To je jen jeden způsob, jak bojovat proti ztrátě paměti!

Máte potíže při zapamatování si věcí? Zlepšete svou paměť přírodně touto tinkturou pro mozek!

Ingredience

2 díly listu Ginkgo biloba

2 díly Gotu kola

1 díl Máta peprná

1/2 dílu Rozmarýn

1/2 dílu Šalvěj

 

Pokyny

Smíchejte bylinky dohromady v misce. Smíchejte tolik, kolik chcete.

Naplňte nádobu do poloviny s bylinkovou směsí.

Doplňte zbytek nádoby vodkou a ponechejte 5 cm prostor.

Udržujte nádobu na chladném, tmavém místě po dobu 6-8 týdnů.

Protřepejte denně nebo alespoň několikrát týdně.

Přeceďte přes jemné sítko, neo plátno a dejte do lahve.

Dávkování: Vezměte si půl až 1 lžičku tinkury třikrát denně po dobu 6-8 týdnů. Pak si udělejte pauzu a za čas můžete opakovat léčbu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button