Péče o těloZdravé tipy

Ač tento nápoj nevypadá vábně, pomůže vám zhubnout

Každý z nás někdy zkoušel hubnout pomocí různých diet, dietních triků, potravin, nápojů a podobně. Po celém světě nyní jedna žena tvrdí, že tento čaj dělá pro hubnutí a péči o pleť hotové zázraky. Jde o čaj z lněného semínka.

Lněné semínko je takový malý zázrak. Je bohaté na vitamíny, minerály, vlákninu i mastné kyseliny. Proto by mělo být lněné semínko součástí vašeho jídelníčku. Pro očištění těla od toxinů a škodlivých látek je lněné semínko nenahraditelné. Pomáhá také snižovat krevní tlak a chuť k jídlu.

flax-seed-983769_960_720Čaj ze lněných semínek

Složení:

  • 3 lžíce lněného semínka
  • 1 litr vody

Příprava:

Večer zalijte lněné semínko vroucí vodou a nechejte jej tak přes celou noc. Ráno by vám měla vzniknout hustá tekutina.

Pijte 150 ml čaje čtyřikrát denně, půl hodiny před jídlem. A jak dlouho tento čaj pít? Po dobu deseti dní, poté si dejte desetidenní přestávku.

Výsledky, které se dostaví, vás příjemně potěší.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button