Jídlo a stravováníOstatníPéče o tělo

Chcete zhubnout a očistit tělo od toxinů? Máme pro vás ten správný nápoj!

Nejlepším nápojem, který vám pomůže zbavit se tuků je kombinace zeleného čaje, máty a pomeranče. Kromě toho, že pomáhá při hubnutí, tento nápoj je dobrý pro celé vaše tělo a celkové zdraví. Tato kombinace je skvělý a to kvůli mimořádným výhodám, které má každá složka.

Zelený čaj – zvyšuje metabolismus, pomáhá při vstřebávání tuků. Pouze jeden šálek zeleného čaje výrazně snižuje riziko srdečních onemocnění, mrtvice, vysokého krevního cukru, artritidy, vysokého krevního tlaku, časté nachlazení, chřipky a dokonce i rakoviny.

Pomeranče – jsou naloženy antioxidanty a vlákninou, což jsou složky velmi užitečné pro léčbu rakoviny, artritidy a srdečních onemocnění.

Máta – je skvělým prostředkem proti poruchám trávení, spaluje tuky a brání nadýmání kvůli vysokému obsahu hořčíku, vápníku, mědi, železa a draslíku.

Vyrobte si i vy tento skvělý lék, který je napěchován vitamíny a skvělými přírodními léčivy. Co k tomu budete potřebovat?

Ingredience:

  • Pět čajových sáčků (pět čajových lžiček) zeleného čaje
  • Jeden pomeranč
  • Několik listů máty
  • Čtyři šálky vody (1 litr)

Postup:

Vařte čtyři šálky vody po dobu 2 – 3 minut. Poté přidejte zelený čaj a nechte vychladnout asi 3 – 5 minut. Poté vytáhněte zelený čaj, oloupejte pomeranč a nakrájejte i s kůrou na jemné plátky. Vezměte skleněný džbán a do něj nalijte zelený čaj. Přidejte pomeranč a lístky máty. Zavřete džbán a nechejte v chladu přes noc v lednici.

Tento nápoj doporučujeme konzumovat po jedné sklenici a to před každým jídlem. Uvidíte, jak skvělé účinky má!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button