Ostatní

Průvodce lidskými postoji: odtajněte partnerovu řeč těla

Kolikrát se stalo, že se váš partner choval tak, že jste absolutně nevěděla, co si myslí. Mluva je jasným signálem, ale mimo ní je tu ještě řeč těla. Co se skrývá za tím, že vás sleduje nebo se na vás pro změnu ani nepodívá? Vyzkoušejte tento návod a dozvíte se to. Číst z lidského těla není tak těžké, jak by se mohlo zpočátku zdát..

Postoj se zkříženýma rukama

Jestliže stojí se zkříženýma rukama na prsou, mluví z něj nejistota. Pravděpodobně se tak cítí, v této poloze rukou se snaží fyzicky ochránit své srdce.postoj

Postoj vstoje, boky míří k vám

Pokud stojí před vámi a má boky směrem dopředu, cítí se sebejistě a sexy.

Sedí, sleduje vás a je nakloněn dopředu

V hlavě je pořád v práci. Při tomto pohybu vypadá, že vás sleduje jako jeho šéf. Přineste mu kus papíru, ať na nic nezapomene a nechte ho raději v klidu.

Ruce v kapsách

Pokud k vám hovoří a jeho ruce jsou v kapsách, myslíte si, že vám něco tají. Ve většině případů je to jen jeho maska, ale dejte na to pozor a k tělu si ho ještě moc nepřipouštějte.

Občas se dotkne své tváře

Takto se chová, když je nervózní. Dotkněte se jeho nosu a proneste slova jako tút nebo píp, určitě se zasmějete a atmosféra se uvolní.

Hraje si s hodinkami

Neustále se dívá na hodinky? Možná to neznamená, že se chce podívat, kolik je hodin. Upřený a dlouhý pohled může znamenat, že se konfrontuje se svou minulostí.

Zívá

Ačkoliv to vypadá, že je příliš unavený, zíváním dává najevo postoj: mouchy, snězte si mě.

Kříží nohy

Pokud váš partner sedící vedle vás zkřižuje nohy, obává se, že existují reálné šance k tomu, abyste mu sáhla do jeho intimních míst. Dejte mu najevo, že o tohle zájem nemáte, alespoň tedy ne teď!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button