Zdravé tipy

Domácí maska na vlasy: Výsledek vás ohromí

Skořice a med byly používány v lidovém léčitelství po mnoho let, protože mají spoustu zdravotních přínosů a léčivých vlastností. Poskytují útěchu zejména vlasům. Následující recept je změní úplně.

Budou hydratované, vyživené, bez známek třepení a lupů. Kladné je na tom i to, že tato maska zabraňuje jejich vypadávání. Skořice zlepšuje krevní oběh a v kombinaci s medem stimuluje růst vlasů. Vlasy jsou tím pádem objemnější, pružnější a lesklejší. Skořice působí jako antioxidant, chrání vlasy před stresem, UV zářením a nízkou teplotou.

vlasy

Lidé s oslabenými a tenkými vlasy tuto masku jistě využijí. Je dobrá pro všechny typy vlasů.

Recept:

  • ½ šálku olivového oleje
  • 1 lžička medu
  • 1 lžička skořice

Příprava:

Olivový olej vlijte na malou pánev a ohřejte ho. Dejte ho do mísy, přidejte ostatní ingredience a promíchejte lžičkou. Vlasy rozdělte hřebenem tak, abyste na ně snadno aplikovali vlasovou masku pomocí štětečku a nanášejte jí pohybem zezadu dopředu.

Nechte působit po dobu 15 minut a na konci procedury vlasy umyjte šampónem a kondicionérem jako obvykle.

Tento postup opakujte 1x týdně, abyste zabránili vypadávání vlasů a stimulovali jejich růst.

Zdroj

 

 

 

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button