Péče o těloPřírodní léčba

Na bolest zad vám pomůže olej a sůl

Bolest zad nebo krční páteře může být velmi nepříjemná. Existuje však řešení, které vás zbaví bolesti. Máme pro vás velmi zajímavý recept. Po jeho aplikaci vás přejde bolest a zbavíte se starostí na několik týdnů.

Přírodní lék na bolest zad a krční páteře

Tato účinná směs se využívá především k masáži. Její složení je velmi jednoduché – nerafinovaný rostlinný olej a sůl (můžete použít mořskou sůl).

Ingredience

Léčivá směs se připraví pouze jednou na celý průběh léčby. Příprava je tedy rychlá a velmi levná. Na jednu dávku potřebujete 10 polévkových lžic soli, 20 lžic oleje (olivový, slunečnicový). Smíchejte olej a sůl ve skleněné lahvi. Zavřete a nechte několik dní uležet.

Použití:

Každé ráno aplikujte směs na bolestivá místa pomocí masáže. Nevynechejte ani okolní místa. První masáž by měla trvat zhruba 2-3 minuty. Za každý další den přidejte další 2-3 minuty. Maximální čas masáže však nesmí překročit 20 minut. Po ukončení masáže otřete krk teplým ručníkem.

Během léčby se může vyskytnout menší podráždění pokožky. Proto po skončení masáže otřete kůži suchou utěrkou a posypte dětským pudrem. Tato léčba trvá celkem deset dní. Během masáže se stimuluje krevní oběh a zlepší svalová regenerace. Výsledky jsou viditelné již po prvním týdnu léčby.

Kromě zbavení se bolesti zad pomáhá masáž i při bolestech hlavy a díky průtoku krve zlepšuje zrak. Během procesu léčby můžete cítit mírnou ospalost či závratě. Tento stav se však projevuje zřídka.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button