Jídlo a stravováníPéče o tělo

VAROVÁNÍ – Nejezte toto jídlo, mohou se díky němu v těle objevovat nebezpeční červi!

Většina lidí toto jídlo konzumuje pravidelně, někteří dokonce i denně a neví, že to může velmi vážně ohrožovat jejich zdraví. Některé masa, například vepřové či hovězí maso, může obsahovat červy, které způsobují infekci zvanou Taeniasis, což je střevní parazitní onemocnění, které je vyvoláno tasemnicí. Tato infekce může poškozovat lidské zdraví.

červi

Červi v mozku

Jednoho muže velmi bolela hlava (několik týdnů po návratu z jeho cesty do Číny, Japonska, Jižní Koreje a Thajska). V těchto oblastech lidé bývají nejvíce zasaženi touto infekcí. Bral pilulky proti bolesti, když však ani ty nepomáhaly, rozhodl se podstoupit v nemocnici vyšetření magnetickou rezonancí, aby se zjistilo, co za jeho bolestmi hlavy stojí. Jaký byl šok, když se zjistilo, že v mozku se nachází červ. A co víc, může tam být i po dobu čtyř let!

Syrové či neuvařené maso

Tento muž měl štěstí, jeho problémy se vyřešily jednoduše díky operaci, kdy byl červ chirurgicky odstraněn. Infekce Taeniasis je způsobena syrovým či nedostatečně tepelně zpracovaným hovězím či vepřovým masem. To může vést k neurotickým stavům, což je stav, který nastává, kdy do nervového systému a mozku vstupují larvy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button