OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Jak odstranit herpes během okamžiku

Herpes je velmi časté onemocnění, které se rychle šíří mezi lidmi. Jedná se o nakažlivé onemocnění a existuje velmi vysoká šance, že získáte herpes během kontaktu s osobou, která je nakažená.

Lék máte doma

herpesMnoho lidí se rozhodne pořídit drahé léky a masti, které mohou snížit výskyt herpesu, ale úplně ho nevyléčí. Nicméně existuje hned několik levných a efektivních domácích léků, které vám výrazně pomohou při léčbě tohoto onemocnění.

Zubní pasta je jednou z nich. Jediné co musíte udělat, je aplikovat pastu na bolavé místo a díky chladivému efektu vás herpes nebude tolik svědit. Naneste přiměřené množství pasty na postižené místo a nechte působit zhruba 2-3 hodiny. Během té doby pasta ztvrdne a pro její odstranění ji namočte vlažnou vodou. Používejte tuto jednoduchou metodu kdykoliv, kdy máte pocit podráždění, svědění nebo pálení.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button