Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Rozprouděte krevní oběh tímto zázračným koktejlem

Chcete-li rychle a efektivně rozproudit krevní oběh, pak určitě vyzkoušejte tento zázračný koktejl. Jeden šálek nápoje a ucítíte rozdíl. Budete svěží a plní energie. Každoročně umírá tisíce lidí na kardiovaskulární choroby. Právě infarkt je jednou ze třech hlavních a nejčastějších úmrtí na celém světě. Tímto jednoduchým receptem předejdete možným zdravotním problémům.

Základem je kvalitní strava

oběhMnoho lidí nevěnuje pozornost tomu, co jí a konzumuje velké množství zpracovaných potravin, které jsou plné nezdravých tuků. Všechny tyto toxické a zdraví škodlivé látky končí v našich žilách. Tukové buňky jsou hlavní příčinou zablokování tepny, jejíž důsledek se promítá v infarktu.

V tomto článku si ukážeme recept na velmi účinný nápoj, který vám pročistí tepny – detoxikuje tělo a zbavuje se tuku z krevního oběhu. Níže vám přikládáme recept.

Přírodní koktejl na čištění krevního oběhu

Složení:

  • 1 šálek čerstvě vymačkané rajčatové šťávy
  • ¼ šálku citrónové šťávy
  • 1 feferonku nebo ½ lžičky pepře
  • 1 lžička zázvoru v prášku
  • 2 stonky celeru

Postup:

Očistíme všechny ingredience a vložíme do mixéru. Mixujeme do té doby, než získáme homogenní směs. Tento nápoj pijeme 3 krát denně po jednom šálku, vždy před hlavními jídly.

Přírodní koktejl na snížení cholesterolu

Složení:

  • 4 stroužky česneku
  • 4 citróny
  • 3 litry vroucí vody

Postup:

Nasekáme citróny a česnek. Vložíme do mísy. Přidáme teplou vodu a vše rozmixujeme. Směs rozdělíme do 3 sklenic a dolijeme teplou vodou po okraj sklenice. Umístíme do lednice po dobu 3 dnů. Poté směs přecedíme a zbavíme se všeho odpadu, až nám zbude jen čistá tekutina. Opět umístíme zpět do ledničky.

Před každým jídlem konzumujeme 1-2 polévkové lžíce. V případě, že se nedostaví žádné účinky, zvýšíme dávku na 50 ml. Očista probíhá zhruba 40 dní.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button