Jídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

Na problémy s pamětí funguje lépe než ginko – vyzkoušejte tento zázrak

Čím jsme starší, tím více zapomínáme. A ať už to jsou drobnosti nebo důležitá data a termíny, vždy je to jaksi znepokojivé a nepříjemné. Dlouhou dobu se na léčbu tohoto problému doporučovalo ginko, ale to už nyní neplatí – existuje něco o mnoho účinnějšího.

Konec zapomínání

Matka příroda si naštěstí s tímto problémem dokáže snadno poradit. Jde jen o to smíchat ty správné ingredience a využít jejich sílu na maximum. Pro naši paměť je nejdůležitější dostatek vitamínu C, draslíku, hořčíku, železa, fosforu a vitamínů skupiny B.

Když tyto živiny naleznete a budete je pravidelně konzumovat, vaše paměť bude fungovat jako nikdy dřív.

Budete potřebovat:

  • 125 g křenu
  • 4 polévkové lžíce citronové šťávy
  • 2 polévkové lžíce skořice
  • asi 2 cm zázvoru
  • 3 polévkové lžíce medu

Postup:

  1. V mixéru nejprve důkladně rozemelte křen a zázvor.
  2. Do směsi přidejte citronovou šťávu, med a skořici a dobře promíchejte.
  3. Směs uzavřete ve skleněné nádobě a po dobu 3 týdnů konzumujte jednu lžičku před každým hlavním jídlem.
  4. Po 3 týdnech byste měli zaznamenat výrazné změny ohledně vaší paměti.

Konzumace tohoto zázraku vám zaručí nejen lepší paměť, ale také rychlejší látkovou výměnu. Můžete se tedy také těšit na to, že pár kilo zhubnete a budete se cítit zdravější a plni energie.

Pomoci ke zlepšení paměti mohou také nejrůznější cvičení, které „pamatováka“ dobře podporují. Zkuste si koupit knihu s užitečnými radami nebo se inspirujte na internetu. Fantazii se meze nekladou, tak nenechte nic náhodě a bojujte za lepší paměť už ode dneška.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button