Péče o těloPřírodní léčba

Jak efektivně snížit hladinu cholesterolu

Jestli je vaše hladina cholesterolu příliš vysoká, rozhodně byste měli vyzkoušet náš domácí recept. Tato prastará receptura je velmi účinná a dokáže snížit hladinu cholesterolu v krvi ve velmi krátkém čase.

Proč máme vysokou hladinu cholesterolu

Existuje mnoho důvodů, proč máme vysokou hladinu cholesterolu. Ve valné většině se jedná o nezdravý způsob života, špatné stravování a nedostatek pohybu. Existují však i případy, kdy se jedná o mnohem závažnější příčiny. Vysoká hladina cholesterolu je velmi nebezpečná. Není se čemu divit, že ji odborný lékařský personál nazývá „tichý zabiják“.

V pokročilejším stádiu onemocnění dochází ke kornatění tepen. K tomu napomáhá ještě alkohol, kouření či užívání lehké drogy. Všechny tyto faktory mohou způsobit výskyt kardiovaskulárních chorob, které jsou nejčastější příčinou úmrtí na světě.

Hladina cholesterolu v krvi se dá určit jen laboratorní analýzou. Pokud již víte, že je příliš vysoká, doporučujeme vám náš domácí lék.

Domácí lék na snížení cholesterolu

Složení:cholesterolu

  • Fíky
  • Jablečný ocet

Postup:

Vezměte tři sušené fíky a řádně je propíchněte párátkem. Vložte je do skleněné nebo keramické mísy a přidejte 2 dl jablečného octa. Nechte celou směs odpočinout na 12 hodin. Pokud tedy začínáte vyrábět lék ve 20 hodin, fíky můžete sníst v 8 hodin ráno. Jablečný ocet nevyhazujte. Lze jej použít na další den. Opět opakujete stejný proces s naložením fíků do jablečného octa.

Jedna dávka jablečného octa, se dá používat až po dobu 7 dnů. Většina množství se však absorbuje do fíků. V případě potřeby dolijte čerstvý jablečný ocet a postup opakujte.

Celá léčebná kúra trvá 2 týdny. Po celou dobu dodržujte zdravou stravu a zvýšenou fyzickou aktivitu. Sami uvidíte, jak se budete cítit báječně a hladina cholesterolu bude výrazně snížena.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button