Péče o těloZdravé tipy

VIDEO: Cvičení pro užší pas

Zhubnout v pase je často nadlidský úkol. Je potřeba si uvědomit, že velikost pasu je určena hlavně geneticky. Naštěstí máme ty správné zbraně, které nám pomohou zatočit i s tímto problémem.

V prvé řadě můžete získat užší pas nošením správného oblečení, který jej opticky zmenší. Lepší přístup je však ve stravě a dostatečném pohybu.

Aby se dostavil kýžený efekt, je zapotřebí dodržet zdravý jídelníček, který vám pomůže zbavit se tuku na břiše. Pokud však toužíte, aby byl váš pas užší a pevný, přidejte cvičení přímo zaměřené na tyto problémové partie.

Správnými cviky ale nezatočíte jen s tukem kolem pasu, ale budete mít také ploché bříško. Přebytek tuku, který se hromadí pod kůží a kolem orgánů, se nazývá viscerální tuk. Tento tuk se nejlépe odstraňuje správnou výživou a kardiovaskulárním cvičením.

Zde je video, které může sloužit jako praktický návod, jak zatočit s přebytečným tukem a snížit obvod pasu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button