Péče o těloPřírodní léčba

Návod na snížení krevního tlaku a cholesterolu: Účinkuje do sedmi dnů

V tomto článku si ukážeme starý, ale velmi efektivní recept, který je schopen vyléčit spousty nemocí a posílit vás imunitní systém. Jestliže vás zlobí vysoký krevní tlak, dojde k jeho snížení. Stejně tak i při vysoké hladině cholesterolu, pocítíte úlevu. Jediné co je zapotřebí udělat, je postupovat podle návodu a užívat tento lék po dobu sedmi dnů. Nebojte se, příprava je velmi jednoduchá. Všechny ingredience máte doma.

Účinný návod, na snížení krevního tlaku a vysoké hladiny cholesterolu

K výrobě domácího léku potřebujeme:

  • 1 ks strouhaného zázvoru (nejlépe čerstvý)tlaku
  • 1 stroužek strouhaného česneku
  • 1 lžíci jablečného octa
  • 1 čajovou lžičku medu
  • 1 lžíci citrónové šťávy

Postup:

Tento přípravek je velmi jednoduchý na výrobu. Stačí vložit všechny ingredience do mixéru. Mixujte směs po dobu 30 sekund při vysoké rychlosti. Přidejte trošku vody a vložte směs do lednice na 5 dnů.

Jak užívat:

Doporučujeme užívat 1 lžíci před snídani a 1 lžíci před večeří. Nekonzumujte však tento domácí přípravek více, než 3 krát denně. Uvidíte, jak se vám vaše problémy s tlakem a cholesterolem zlepší. Budete se cítit svěží a plní energie.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button