DetoxikaceJídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

Těžko od žaludku a potíže s trávením? Tato jediná věc vám pomůže

Cítíte se po vydatném rodinném obědě bez energie, těžcí a nafouknutí? Máte potíže s trávením a pocit plnosti nemizí ani po několika hodinách? Pomůže vám tato jediná věc, kterou určitě máte ve své domácnosti!

Ovesné vločky

Jsou účinnější než jakákoliv tabletka na zácpu. Jsou schopné absorbovat ze střev všechny toxiny a jednoduše je pročistit během několika málo chvil. Příznivě působí na vyprazdňování a udržují dobrý stav střev.

2x lepší

Vločky si můžete dopřát kdykoliv, ale nejlepších účinků dosáhnete, budete-li je konzumovat před spaním. Tak mají totiž nejdelší možnost nerušeně působit.

Připravte si je předem

Nejlépe chutnají, pokud je necháte nasáknout vodou, mlékem či netučným jogurtem. Doplnit je můžete čerstvým ovocem či ořechy, lehce dochutit můžete i medem.

I vařené

Pokud chcete, můžete vločky i krátce povařit a doplnit kakaem či skořicí. Připravíte si tak vydatný oběd nebo večeři. Po konzumaci vloček byste 2-3 hodiny neměli jíst nic jiného.

Nejsou pro každého

Pozor by si měli dát lidé s intolerancí na lepek a onemocněním jater či žlučníku. Většina lidí je ale snáší dobře a kromě výše zmíněných účinků mají i celou řadu prospěšných vitamínů, jsou dietní, posilují kosti a detoxikují organismus.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button