Péče o těloPřírodní léčba

Udržujte srdeční tepny čisté

Ucpané tepny jsou závažným onemocněním, které přímo ohrožuje na životě. Pokud není léčba zahájena ve správný čas, je riziko úmrtí velmi vysoké. Zablokované tepny ohrožují správnou činnost srdce. Ucpané tepny vlivem cholesterolu tvrdnou a vytváří tukové kapsle. Ucpané tepny není možné léčit bez chirurgického zákroku. Je jim však možné předcházet zdravým životním stylem.

 Co způsobují ucpané srdeční tepnysrdce

Ucpané tepny mohou způsobit řadu zdravotních problémů – srdeční infarkt, mrtvici. Všechny tyto nemoci mohou vést ke smrti. Pokud jste kuřák, konzumujete tučná jídla a nemáte fyzickou aktivitu, je třeba okamžitě změnit svůj životní styl.

Ucpané tepny se projevují řadou příznaků, jako je bolest na hrudi, dušnost nebo extrémní únava, závratě, bušení srdce, pálení žáhy, pocení nebo nevolnost.

Jak pročistit ucpané tepny

Existuje však přírodní způsob, jak vyčistit ucpané tepny, ještě dříve, než způsobí zdravotní problémy. Řada potravin, jako je citron, česnek a zázvor funguje jako přírodní lék na ucpané tepny. Níže je uvedený recept, který si můžete udělat doma:

  • 30 stroužků česneku (oloupejte a nakrájejte na kousky)
  • 6 velkých citrónů (oloupané a nakrájené na kousky)

Vložte do mixéru všechny ingredience a přidejte pár lžiček vody. Promixujte směs. Vložte směs do hrnce a zalijte 2 litry vody. Povařte zhruba pět minut. Nechte vychladnout a vložte do skleněné láhve. Každý den vypijte zhruba 50 ml tohoto léčivého nápoje. Tento postup dodržte po dobu tří týdnů. Opakujte léčbu každých 6 měsíců.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button