Péče o těloPřírodní léčba

Citrón a jedlá soda vám mohou zachránit život

Citrón je znám svými pozitivními účinky na lidské zdraví. Četné studie ukazují, že má silné anti-karcinogenní vlastnosti. Všechny citrusové plody, ale citróny především, mohou ničit rakovinné buňky. Přidáním jedle sody se navíc normalizuje pH v těle a rakovina se nemůže dále šířit do těla.

Je citrón skutečně tak účinný?

Více, než 20 různých studií v 70. letech prokázalo, že citrusové plody mohou zničit až 12 různých typů rakoviny. Tyto výsledky také potvrdily velké farmaceutické společnosti. Přesněji řečeno, citrón skutečně inhibuje vývoj rakovinných buněk a je prokazatelně silnější (10 tisíc krát), než chemoterapie.

citrón

Pacientovi trpícím rakovinou se doporučuje vypít 2 čajové lžičky citrónové šťávy s ½ lžičky jedlé sody. Nápoj by se měl konzumovat před snídaní na lačný žaludek pro lepší efekt. Vždy vybírejte organické citróny, které mají lepší účinky, než plodiny na umělých hnojivých a chemických přípravcích.

Antimikrobiální potenciál

Citrus je bohatý na vitamín C. Je tedy velmi účinným antimikrobiálním činidlem, které léčí bakteriální a mykotické infekce. Navíc jsou citróny extrémně účinné při léčbě střevních parazitů a červů. Pravidelná konzumace citronu může regulovat hladinu krevního tlaku a snižovat stres.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button