Péče o těloPřírodní léčba

Pozor dámy! Tento čaj vyřeší vaše problémy s intimními partiemi

V době, kdy neexistovala moderní medicína, ženy používaly různé přírodní prostředky k léčbě nemocí. Jednou z nejčastějších rostlin byl kontryhel, který pomohl mnoha ženám. Ukážeme si, jak nejlépe tuto úžasnou bylinu využít a jak získat všechny živiny, které jsou pro tělo prospěšné.

Kontryhel má řadu zajímavých vlastností

Tato úžasná bylina obsahuje vysoké množství třísloviny, která má pozitivní účinky na lidský organismus, a především urychluje léčbu ran. Není tedy divu, že se kontryhel používá pro zastavení krvácení, střevních potíží a mnoho ženských zdravotních problémů. Kromě toho má bylinka i protizánětlivé účinky, které využívají farmaceutické společnosti a přidávají ji do řady přípravků a léků.

Kontryhel pomáhá při:

  • menstruačních bolestech a silnému krvácení
  • menopauze
  • početí
  • vnějším vaginálním svědění a nadměrném výtoku

V případě problémů pravidelně konzumujte čaj z kontryhelu, který vám pomůže při řadě zdravotních problémů. Buď si můžete vytvořit vlastní nebo zakoupit již hotový čaj.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button