OstatníPéče o tělo

Jací jsou lidé s krevní skupinou nula?

O krevní skupině nula se všeobecně ví, že je to vzácná krevní skupina. Ti, kteří ji mají, mohou darovat krev všem lidem. Ovšem přijímat mohou pouze a zase svou krevní skupinu. To není vše, co z nich dělá trošku odlišné jedince. Mohou být náchylnější k některým chorobám. Na druhou stranu zase mají některé velmi výkonné funkce, které v populaci vynikají. Bývají soustředěnější, mají schopnost vést proaktivní život, vlastní velkou energii. Jsou také velmi silní a produktivní.

Náchylnost k některým chorobám

krevníNa druhé straně jsou tito lidé náchylnější k některým chorobám a nemocem. Jsou to např. vředy, nízká hladina hormonu štítné žlázy, nedostatek jódu a dysfunkce štítné žlázy. Tyto problémy mohou způsobovat nežádoucí účinky – zadržování vody v těle nebo nadměrná tělesná hmotnost.

 

Krevní skupina v Japonsku

Od starověku se krevní skupina v Japonsku spojuje s určitým typem charakteru. Japonci obecně kladou velký důraz na krevní skupinu. Často se při pracovním pohovoru Japonci ptají na krevní skupinu. Lidé, kteří mají krevní skupinu nula, jsou bráni jako lidí odpovědní, organizovaní, svědomití, praktičtí, soustředění. Věří také, že tito lidé jsou lepší, než ostatní logici. Předkové těchto lidí, s krevní skupinou nula, byli obvykle lovci, proto se očekává, že budou přesně dodržovat vyhodnocení životního prostředí, aby přežili.

Pokud jsou tito lidé pod tlakem, mohou být pobouřeni a stávají se tak impulzivními a hyperaktivními. Mohou být ohroženy jejich metabolické procesy jako rezistence na inzulín, zpomalení štítné žlázy a obezita. Na vině stojí špatná strava, nedostatek pohybu, nezdravé návyky, stres, atd.

Lidé s krevní skupinou nula mohou mít citlivější žaludek, který je citlivější k výskytu vředů. Mají v žaludku vyšší hladinu kyseliny, než jiné krevní skupiny. Lidé, kteří mají krevní skupinu nula, by se měli vyvarovat kofeinu a alkoholu. Kofein může být zvláště škodlivý, protože zvyšuje hladinu adrenalinu. A ta je u těchto lidí už tak vysoká.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button