Jídlo a stravováníPéče o tělo

Červená řepa vám pomůže na nohy

Šťáva z červené řepy vás postaví na nohy. Dodá potřebnou energii, posílí imunitu a zlepší krevní obraz. Jednoduchá příprava skvělého nápoje má jen jeden drobný kaz , nechutná zrovna nejlépe. To by vás však před konzumací nemělo odradit. Jakmile pocítíte pozitivní výsledky, nebudete chtít pít nic jiného.

Zdravá šťáva z červené řepy a mrkve

Šťávu ze směsi řepy a mrkve užívají lidé již celé generace. Často je doporučována lidem, kteří podstupují chemoterapii, jelikož se jedná o ideální lék na vedlejší účinky při této léčbě. Většině lidem nechutná chuť řepy. Nicméně poté, co přinese skvělé výsledky v krátké době, lidé se už nechtějí tohoto nápoje vzdát. Šťáva z červené řepy vás postaví na nohy.

Pokud nemáte žádnou energii, jste vyčerpaní a nebo v depresi, dopřejte si tento zdravý koktejl. Příprava je navíc velmi jednoduchá.

Složení:

  • Řepa (1 kg)řepa
  • Citron (1 ks)
  • Mrkev (1/2 kg)
  • Pomeranče (3 ks)
  • Jablka (3 ks)
  • Med (1 kg)

Příprava:

Umyjte všechny ingredience a vložte je do mixéru. Umixujte vše dohladka. Vznikne vám načervenalá směs, kterou rozdělte do několika skleněných lahví. Plastu se vyhněte, jelikož ničí vitamíny. Nápoj uchovávejte v chladničce.

Šťáva je mimořádně účinná v dopoledních hodinách na lačný žaludek. Pokud budete užívat tuto šťávu každý den, ucítíte neuvěřitelný nárůst energie za pouhých deset dní od prvního užití. Na zdraví!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button