Péče o těloPřírodní léčba

Zapáchá vám z úst? Zbavte se toho za 5 minut

Pečovat o své tělo je velmi důležité. Někdy je to však těžší, než si myslíme. Jedním z nejčastějších problémů, které trápí miliony lidí po celém světě, je zápach z úst. Tento nepříjemný jev se velmi těžko odstraňuje, a to i přesto, že dbáte o svoji ústní hygienu. Kromě zápachu ono problém snižuje i sebevědomí. V tomto článku si ukážeme úžasný lék, který vám pomůže zbavit se tohoto problému.

Jaká je příčina špatného dechu?

Nejčastěji je na vině jídlo, nápoje a bakterie, které se usazují v dutině ústní a jsou příčinou zápachu z úst. V některých momentech vám nepomohou ani žvýkačky. Z toho důvodu vám doporučujeme užívat přípravek, který vám na přípravu zabere pouze 5 minut. Poté si můžete užívat krásně svěžího dechu.

Ústní voda proti zápachu z úst

Co budete potřebovat na ústní vodu proti zápachu z úst? Pořiďte si následující ingredience:

  • šťáva ze dvou citronů
  • šálek horké vody
  • polovina lžíce skořice
  • lžíce medu
  • lžíce jedlé sody

Postup: Nejprve si smíchejte citronovou šťávu a skořici. Poté přidejte vodu a jedlou sodu. Důkladně směs promíchejte a přelijte do láhve. Protřepejte lahvičku a uložte do koupelny.

Nyní jen stačí vypláchnout si ústa touto směsí. Stačí jedna nebo dvě polévkové lžíce. Rozhodně neuškodí, když si vykloktáte.

O bakterie se postará med a skořice, které mají antibakteriální vlastnosti. Soda zase vyčistí vaše zuby a citron dodá vašim ústům svěžest.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button