OstatníPéče o těloZdravé tipy

Pomocí těchto listů se zbavíte mnoha nemocí

Různé výzkumy a studie jasně prokázaly, že tea tree olej, je koncentrát z olivových listů a je mimořádně účinný – umí pomoci porazit mnoho různých nemocí. Olivové listy posilují kardiovaskulární a imunitní systém, regulují krevní tlak a jsou skvělou prevencí Alzheimerovy choroby nebo cukrovky.

Zázrak jménem olivovník

Olivovník je středomořský strom, který  je možno najít také v Peru, Austrálii a Chile. Jeho listy se využívají zejména pro své léčivé schopnosti a již od dávných egyptských časů. V těchto dobách byl olivovník považován za symbol božské moci. Během 19. století se listy olivovníku přidávaly do teplých nápojů, což snižovalo horečku. Pár desítek let na to se zase využívaly pro přípravu čaje, který měl pomoci proti malárii.

olivovník

Na co vše se používají listy olivovníku?

Listy olivovníku mají nepochybně antibakteriální vlastnosti. Používají se proti řadě onemocnění, jako například kandida infekce, meningitida, encefalitida, chřipka, lidský herpes virus 6 a 7, hepatitida B, běžné nachlazení, zápal plic, herpes I a II, herpes zoster, chronická únava, kapavka, těžký průjem, infekce močových cest, malárie, tuberkulóza, infekce ucha, zubní problémy i HIV/ ARC/ AIDS.

Extrakt z olivovníku

Extrakt z listů olivovníku je velmi účinný a zdraví prospěšný. Pomůže vám tlumit, předcházet či úplně odstraňovat různé nemoci. Může pomoci chránit srdce od koronárních okluzí a cévy před poškozením. Užíváte-li tento extrakt delší dobu, pak zabraňuje ateroskleróze.

Středomořská strava klíčem ke zdraví

Všechny výše zmíněné výhody vedly k nedávnému objevu tzv. „středomořské stravy“. Ta obsahuje vysoké množství olivového oleje, který je celkově pro lidské zdraví velmi prospěšný. Přídavek listů z olivovníků ve vaší stravě může zlepšit řadu problémů a zdraví obecně. Navíc je to krok správným směrem v prevenci proti mnoha nemocím.

V jaké formě jej užívat?

Extrakt z listů olivovníku je možno požívat v několika formách. Jsou k dostání tobolky s tímto výtažkem nebo také ve formě oleje. Jednoduše však můžete vzít listy olivovníků a připravit si z nich čaj. Osladíte jej trochou medu, dáte pár kapek oleje na jazyk a uvidíte, že se vaše zdraví zlepší. Stačí jen tuto metodu aplikovat opakovaně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button