Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Smíchejte tyto 3 super potraviny a detoxikujte játra, tlusté střevo a zlepšete svůj zrak

Centra pro kontrolu a prevenci nemocí odhadují, že chronická onemocnění, jako je artritida, mrtvice, cukrovka, srdeční onemocnění a rakovina, jsou hlavní příčinou invalidity a úmrtí ve Spojených státech. Velkému procentu chronických nemocí však může být zabráněno.

Životní styl odráží vaše zdraví

Většina chronických chorob je spojena s životním stylem a výběrem stravy. Vše máme ve svých rukou a můžeme to změnit. Být více fyzicky aktivní a konzumovat zdravou a vyváženou stravu bez alkoholu a tabáku. Obě tyto složky způsobují celou řadu nemocí a vážných zdravotních problémů.

V případě, že již trpíte artritidou, srdečním onemocněním, cukrovkou nebo rakovinou, je dostatek vyvážené stravy a pravidelné cvičení povinnostní a jednou z věcí, jak si prodloužíte život. Bohatě stačí lehká chůze, běhání nebo plavání.

Špatný životní styl, nadměrná konzumace alkoholu, kouření, neodbourávání stresu a nedostatek pohybu jsou hlavním důvodem, proč vzniká tolik chronických onemocnění.

Ačkoliv lékaři doporučují prevenci proti nemocem, spousta pacientů tyto změny nepodstupuje a dál si ničí své zdraví. Díky tomu se chatrné zdraví prohlubuje a dostavuje se více a více nemocí.

Konzumace zdravé stravy pomáhá předcházet celé řadě nemocí

Syrová a organická strava přináší celou řadu zdravotních výhod. To znamená, že pokud budete konzumovat více ovoce a zeleniny, zlepší se vaše zdraví a zhubnete pár kil. Navíc předejdete celé řadě nemocí. Máme pro vás recept na lahodný nápoj, který poskytuje tělu dostatek živin. Navíc dodává energii, detoxikuje játra a tlusté střevo, zlepší váš trávicí aparát a napraví váš zrak. Tady je recept.

Složení:

  • 4 pomeranče
  • 2 mrkve
  • 1 řepa

Očistěte a nakrájejte všechny ingredience. Vložte je do odšťavňovače a nechte vymačkat všechnu šťávu. Ihned podávejte ke konzumaci. Používejte vždy syrové a organické potraviny, které mají vitamíny a minerály potřebné pro naše tělo.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button