Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Přírodní lék, který pomůže při léčbě kvasinkových infekcí!

Česnek je takový malý zázrak, jde o skvělé koření, které pomáhá ochutit mnoho jídel. Je nejen skvělý pro využití v kuchyni, ale také jde o skvělý přírodní lék, který pomáhá na řadu nemocí a zdravotních problémů. Pomáhá například při léčbě kvasinkových infekcí. I pekaři vědí, že při pečení česnekového chleba nemohou česnek přidat během kynutí, protože by to zničilo celý proces. Česnek se na chléb přidává až těsně před pečením, když už kvasinky svou funkci splnily.

Léčba kvasinkových infekcí

Česnek se používá k léčbě kvasinek. Pomáhá pak zejména ženám, které trpí opakujícími se kvasinkovými infekcemi a velmi obtížně s nimi bojují. Tyto infekce obvykle neodhalíte ihned v jejich počátku, rozjedou se tak a později je obtížnější je vyléčit. Kvasinková infekce začíná jednoduchým svěděním, po dvou až třech dnech se objevuje poševní výtok, který je hrudkovitý, což je jasný důkaz vaginálních kvasinkových infekcí.

Česnek pomůže

Identifikovat časné příznaky kvasinkové infekce je velmi důležité, může to poté pomoci jednoduchému vyléčení. Můžete vyzkoušet jednoduchý trik. Vezměte stroužek česneku, oloupejte ho, dejte do něj hřebíček a vložte do pochvy, než jdete spát. Následujícího rána jej vyjměte a vyhoďte. Česnek a hřebíček může pomoci k vodnatému výtoku, což je naprosto normální. Ovšem jedno ošetření patrně stačit nebude, budete muset tento postup opakovat po několik nocí. Vždycky je lepší tuto metodu provádět v noci, během spánku. Existuje spojitost mezi vagínou a ústy, některé ženy uvádí, že cítily chuť česnek v ústech.

Počáteční fáze kvasinkové infekce

Tento postup bude účinný, pokud je kvasinková infekce ve své počáteční fázi. Ovšem v případě, že je infekce už v pokročilém stádiu, budete muset česnek využívat více. Nesmíte s léčbou přestat do doby, než si všimnete zlepšení. Nepoužívejte vodu, máte-li tuto vaginální kvasinkovou infekci, protože kvasinky milují vodu a díky ní dále rostou. Rozříznutím stroužku česneku uděláte léčbu účinnější, dávka česneku do vašeho těla bude vyšší. Každá žena potřebuje najít svou vlastní dávku česneku, která je pro její tělo účinná.

Možné problémy s kůží

Dáte-li hřebíček do pochvy, některé ženy mohou cítit maličké pálení. Trpíte-li pokročilou kvasinkovou infekcí, vaše pokožka může trpět zánětem, nemusíte se tak bát česnek aplikovat, pomůže vyléčit infekci a pokožka se později sama opraví. Lidé používají česnek na zabití infekcí již mnoho a mnoho let. Některé firmy vydělávají miliony tím, že si tuto metodu patentují. Česnek je velmi silný lék.

Zabíjí mnoho bakterií

Česnek má úžasné a silné antibakteriální vlastnosti, které potvrzují studie in vitro. Čínská medicína poukazuje na to, že česnek zabíjí například tyto bakterie: Salmonell zyphimurium, Pseudomonas aeruginosa, Micrococcus luteus, Escherichia coli, Proteus vulgarit, Vibrio parahaemolyticus, Bacillus cereus, Mycobacterium phlei, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis.

Jedině syrový česnek

Léčit bakteriální infekce bystě měli s použitím syrového česneku. Vědci zjistili, že když se vaří při teplotě 100 stupňů po dobu dvaceti minut, ztrácí své antibakteriální vlastnosti. Některé studie také dále ukazují, že čerstvý česnek je schopen zničit i Streptococcus agalactiae (skupina B Strep – GBS) bakterie, která může zabíjet novorozence a předčasně narozené děti.

Přírodní složky nelze patentovat

Čerstvý česnek vložený do pochvy pomůže zbavit se GBS. Ovšem není to nijak potvrzeno výzkumem či studií, protože velké farmaceutické firmy nemají zájem tyto výzkumy financovat. Proč? S největší pravděpodobností proto, že nemohou patentovat přírodní složky jako je česnek.

Jak provést tuto léčbu založenou na česneku?

Vezměte stroužek česneku, oloupejte jej a rozsekněte na polovinu. Nezapomeňte jej navléknout na nit nebo šňůrku. Poté do něj přidejte hřebíček, zaveďte a jděte spát. Následující ráno opatrně stroužek česneku vytáhněte ven. Vyzkoušejte tuto jednoduchou a účinnou metodu, některé ženy popisují, že cítily v ústech chuť česneku, což se může stát.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button