Péče o těloPřírodní léčba

Tento recept vám pomůže odstranit břišní tuk!

Kdo by nechtěl alespoň pár kilogramů shodit, vypracovat tělo, odstranit přebytečný tuk z problémových partií, zejména pak z oblasti břicha. Ne vždycky se to však podaří. Co pak dělat? Můžete vyzkoušet různé přírodní metody, jak se zbavit tuku na břiše. Hlavně nedržte žádné nebezpečné diety, které vám ve finále mohou spíš ublížit, než pomoci!

Hlavně zdravě

Je důležité myslet na to, abyste ztráceli nadbytečné kilogramy s rozumem a zejména zdravě. My vám přinášíme recept, který je skvělý, eliminuje přebytečný tuk a vodu z těla. Navíc zlepšuje funkci mozku, zlepšuje také paměť, sluch a zrak. Chcete i vy snížit břišní tuk? A to až o jeden palec denně? Pak pro vás máme skvělý recept! Hlavní roli zde hrají křen, citron s kůrou a med.

Křen – zlepšuje funkci trávicího systému tím, že stimuluje sekreci střevních šťáv a enzymů ze slinivky břišní. Také umí podpořit a zlepšit funkci jater, srdce, oběh. Pomáhá s revmatismem a jde rovněž o výborné diuretikum.

Protože stimuluje trávení, zvyšuje metabolismus, eliminuje tukové usazeniny, velmi často se doporučuje diabetikům. Kromě toho umí křen ničit bakterie, které způsobují úplavici, salmonelu, tuberkulózu a mnoha dalších parazitů v těle. Jak si tento recept připravit?

Ingredience:

  • 120 gramů křenu
  • 3 kusy citronů
  • 3 polévkové lžíce medu

Postup:

Ze všeho nejdřív očistěte křen, rozemelte. Vezměte citrony, rozemelte a přidejte ke křenu. K této směsi přidejte med a velmi dobře promíchejte. Doporučuje se využít dřevěnou lžíci. Směs dejte do skleněné nádoby, kterou uzavřete a dejte uskladnit do chladničky.

Jak konzumovat tuto směs?

Doporučuje se konzumace v podobě jedné čajové lžičky této směsi dvakrát denně spolu s jídlem. Konzumujte tento lék minimálně po dobu tří týdnů. Můžete skvěle sledovat, jak se den za dnem váš pas zmenšuje a břišní tuk se odbourává.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button