OstatníZdravé tipy

Pro všechny typy vlasů: Vytvořte tento gel ze semínek a vaše vlasy budou hladké a hedvábné!

Každý chce mít vlasy hebké a hladké jako hedvábí. V tomto článku najdete recept z úžasných lněných semínek, která udělají zázraky s vaší pokožkou i vlasy. Tento gel můžete používat na všechny typy pleti. Tento gel působí také jako ochranný prostředek proti UV záření, prachu, znečištění a měnícím se povětrnostním podmínkám.

Gel z lněných semínek

Tento gel z lněných semínek můžete také použít pro léčbu poškozených vlasů. Zlepšuje jejich celkový stav. Uvidíte, jak je skvělý.

gel

Budete potřebovat:

  • ¼ šálku lněného semínka
  • 1 šálek vody
  • jemné síto
  • velké misky

Příprava:

Ze všeho nejdříve namočte lněné semínko do vody a nechejte je namáčet přes noc. Pro přípravu tohoto skvělého gelu musíte použít vodu, ve které se semínka přes noc louhovala. Semínka ráno slijte a onu vodu (můžete přidat i novou, podle potřeby) přiveďte k varu.

Ve chvíli, kdy je teplota v bodu varu, přisypte předem namočená lněná semínka. Tuto směs během vaření občas míchejte. Všímejte si semínek, měli by měnit konzistenci a připravit pěnivý gel.

V této chvíli vypněte sporák. Přeceďte přes jemné síto a nalijte gel do skleněné nádoby. Používejte podle potřeby. Vydrží vám v lednici po dobu dvou týdnů. Pro vůni se do něj dá aplikovat také několik kapek vašeho oblíbeného esenciálního oleje.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button