Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Tento nápoj odstraní kyselinu močovou ještě předtím, než zkrystalizuje v kloubech

Detoxikační šťávy mohou velmi dobře obnovit celé vaše tělo, odstranit z něj všechny toxiny a také pomohou zlepšit celkové zdraví. Pro odstranění kyseliny močové z těla je tento přírodní detoxikát ideální. Zkombinujte jej s vhodnými přísadami a uvidíte, jak skvělé účinky bude mít.

Kyselina močová v těle

Kyselina močová je chemická látka, která vzniká, když tělo rozkládá látky nazývané puriny. Ty pocházejí z některých potravin a nápojů, například z anočoviček, makrely, piva, sušených fazolích, hrachu a podobně. Za normálních okolností není třeba se obávat, že v těle kyselina močová bude příliš dlouho, ledviny jí vyloučí.

Problémy však mohou nastat ve chvíli, kdy vaše ledviny nejsou schopny eliminovat kyselinu močovou pryč z těla a vytvářejí tak krystalické formace, které se ukládají okolo kloubů, zejména v oblasti menších kostí.

Samozřejmě si chcete od těchto problémů pomoci. Ptáte se jak? Ideální je pít dostatek vody denně, aby vaše tělo zůstalo hydratováno, a také udržovat zdravé ledviny.

Chcete-li udržet své ledviny zdravé, doporučujeme využít tyto skvělé detoxikační šťávy. Ty umí perfektně odstranit kyselinu močovou a tělu nijak neškodí. Jak na tento jednoduchý a přírodní recept?

Ingredience:

  • Dva kousky celeru
  • 1 oloupaný citron
  • 1 palec kořene zázvoru
  • 1 střední okurka
  • 1 šálek ananasu

Postup:

Vezměte všechny ingredience, nakrájejte je na menší kousky a dejte do odšťavňovače. Pro dosažení nejlepších výsledků konzumujte tento detoxikát dvakrát denně, abyste odstranili kyselinu močovou a celkově zlepšili váš zdravotní stav. Vždy konzumujte tuto šťávu čerstvě připravenou.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button