DetoxikaceJídlo a stravováníPřírodní léčbaZdravé tipy

3 bylinky, které by ve vašem jídelníčku rozhodně neměly chybět

Navzdory pokrokům moderní medicíny se zdá, že stále nejsme schopni poradit si se všemi zdravotními problémy s pomocí léků. Proto je dobré mít v záloze pomoc z přírody, která vám v případě nouze přispěchá na pomoc.

Nejlepší bylinky pro zlepšení absorpce vitamínů

Pokud budete tyto byliny budete pravidelně konzumovat, můžete se spolehnout, že se budete cítit o moc lépe. Je to právě díky tomu, že vám pomohou zpracovat všechny důležité živiny, které v potravě přijímáte.

Pelyněk

Ačkoliv má poměrně ostře hořkou chuť a málokdo ho tedy snese, přesto se vyplatí trochu se zapřít a občas ho trošku sníst. Přirozeně pomáhá absorbovat všechny důležité vitamíny a minerály.

Kmín

Nebojte se přidat kmínu do polévky či do brambor ještě více! Právě on totiž zpevňuje stěny žaludku a střev a usnadňuje tak pronikání živin do krve.

Kájenský pepř

Pepř dokáže roztahovat cévy a urychlovat proudění krve, což je pro správné trávení a zpracování potravy naprosto nezbytné. Je také významným zdrojem vitamínu C, který je pro imunitu naprosto nenhraditelný.

Dopřejte si tyto bylinky ideálně každý den. I malé množství umí zázraky!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button