Ostatní

Jak se zbavit myší natrvalo a přírodní cestou

Máte nějaké myši ve vašem domě nebo dokonce bytě? Měli byste vědět, že myši mohou být více, než jen problém. Mohou šířit řadu nemocí a bakterií. Zanechávají za sebou moč a výkaly, ať už jsou kdekoliv. Nejhorší zprávou je, že se rozmnožují velmi rychle. Samičky mají až 10 vrhů ročně v průměru s deseti mláďaty.

Než začneme

Proces odstranění myší má dvě fáze. V první řadě je nutné utěsnit všechny trhliny a díry v domě, které dovolují myši dostat se do místností. Druhá fáze je zbavení se myší, které jsou uvězněné uvnitř. V tomto článku vám ukážeme účinné techniky, jak se zbavit myší přírodní cestou.

Předtím, než začneme cokoliv podnikat, musíme zjistit nejčastější výskyt myší. To nám usnadní další postup. Víte, kde se obvykle myši skrývají? Pokud ne, nic se neděje. Máme totiž řešení, které funguje po celém domě.

Myši jsou hlodavci, kteří žijí v přírodě i ve městě. Konzumují naše jídlo, koušou kabely od přístrojů, děsí, poškozují nábytek, atd. Nemluvě o nemocech, které mohou přenášet na člověka. Nyní se pojďme podívat, čím odstranit myši.

Jak se zbavit myší přirozenou cestou

myšíJsou dva způsoby, jak odstranit myši ze svého domu. První počítá s užitím návnady a druhý s umístěním pasti. Existuje mnoho různých pastí na myši. Některé jsou více či méně účinné. Past je starým řešením, u kterého není potřeba používat jed. Spousta lidí však nemá rád ani jedno řešení, jelikož myš, která sní jed nebo je zraněná z pasti, zaleze do nory a tam umře. Tělo myši se pak rozkládá a způsobuje to zápach po celém bytě. To je hlavní důvod, proč se spousta lidí vyhýbá těmto způsobům hubení.

  1. První metoda odstranění myší

Budete překvapeni, jak mohou být v zabíjení myší účinné nealkoholické nápoje. Je to z toho důvodu, že myši nemají schopnost říhat. Když hlodavec vypije tekutiny, nebude si moct říhnout, a díky tomu umře. Vezměte jednorázovou misku a nalijte do ní limonádu. Umístěte do každého prostoru, kde se myš vyskytuje. Druhý den ráno uvidíte, co všechno limonáda zvládne.

  1. Druhá metoda odstranění myší

Připravte si směs ve stejném poměru suché sádry, mouky a jedné polévkové lžíce soli. Směs umístěte v místě, kde se vyskytuje myš. Poblíž dejte i misku s vodou. Jakmile myš začne jíst suchou směs, bude mít potřebu žízně. Jakmile se napije, směs se aktivuje a to myš zahubí.

  1. Třetí metoda na odstranění myší

Myši mají velmi rádi čokoládu. Z toho důvodu ji lze využít, jako návnadu. Smíchejte trochu omítky s čokoládovým práškem. Opět umístěte společně s vodou v blízkosti výskytu myší. Po konzumaci připravené návnady a vody, se směs rozšíří uvnitř těla a myš zemře.

  1. Čtvrtá metoda na odstranění myší

Jednoduše můžete myš vyděsit. Použijte kočku nebo psa. Jedná se o velmi účinný způsob, jak se zbavit těchto hlodavců. Kočky to mají navíc v genech a patří mezi nejlepší lovce.

Pokud vám ani jedna z výše uvedených rad nepomůže, je na čase vyhledat deratizátora, který se o vše postará. Nicméně pokud se můžete vyhnout hubení myší, měli byste to zvážit. Na trhu existuje spousty neagresivních pastí, které chytí myš a udrží ji na živu. Můžete ji pak vypustit ve volné přírodě. Stejně jako my i myš si zaslouží žít. Jediný důvod proč je u vás doma je proto, že se snaží přežít.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button