Péče o těloPřírodní léčba

3 lžíce denně tohoto nápoje a kromě snížení tuku na břiše také snížíte hladinu cholesterolu

Milióny lidí se snaží během svého života hubnout, drží různé diety, účastní se hubnoucích programů, ovšem funguje to jen zřídka. Hubnutí samo o sobě se dělí na dva důležité úkoly. Při konzumaci zdravé stravy je nutno spalovat kalorie a to pomocí fyzické aktivity. Jedině tak si zařídíte ten správný úbytek hmotnosti.

Česnek jako lék

Česnek je jednou z nejlepších ingrediencí, které vám pomohou v úbytku tělesného tuku a to během chvíle. Chcete-li opravdu pečovat o své zdraví a zdravotní stav, pak vždy mějte doma česnek. Jde o jeden z nejlepších přírodních prostředků, které pro vaše zdraví udělá hotové zázraky. Tento úžasný česnekový lektvar očistí vaši krev od toxinů, zlepší funkci vašich orgánů, posílí imunitní systém. Jde o skvělý přírodní prostředek, který urychlí metabolismus a tím tak podpoří proces hubnutí. Očistí lidské tělo od všeho špatného, od všech škodlivých usazenin.

Česnekový nápoj – recept

Ingredience:

  • 12 stroužků česneku
  • ½ litru červeného vína

Postup:

Nakrájejte stroužky česneku na kousky a dejte do sklenice. Do ní přidejte víno, uzavřete nádobu a dejte jí na slunné místo, kde jí necháte odpočívat po dobu dvou týdnu. Každý den sklenici vezměte a zatřeste s ní. Po dvou týdnech je již lék připraven. Konzumujte jednu čajovou lžičku tohoto nápoje a to třikrát denně, po dobu jednoho měsíce. Poté si dejte pauzu a po šesti měsících tento postup opakujte.

Zdraví prospěšné účinky česnekového nápoje

Jde o nápoj, který je silně protirakovinný, antivirový, antibakteriální a protizánětlivý. Jaké účinky pro vaše zdraví tento nápoj má?

  • Chrání váš kardiovaskulární systém
  • Podporuje látkovou výměnu
  • Zlepšuje výdrž
  • Očišťuje tělo od toxinů
  • Bojuje s rakovinou
  • Léčí zánětlivá onemocnění
  • Snižuje hladinu špatného cholesterolu (LDL)
  • Pomáhá snižovat tuk
  • Zvyšuje hladinu energie

Červené víno je vynikajícím zdrojem resveratrolu. Polyphenol je látka, která je silným antioxidantem a má protizánětlivé vlastnosti. Ty mohou zabraňovat tvorbě krevních sraženin, které jsou často hlavní příčinou srdečních chorob nebo mrtvice. Kromě toho polyfenol látka inhibuje růst a šíření rakovinných buněk, které zabíjí a neničí zdravé buňky.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button