OstatníPéče o těloZdravé tipy

S tímto nápojem vyléčíte chronické onemocnění plic, záněty průdušek a astma

V určitém okamžiku svého života snad každý z nás měl nebo má nějaké dýchací potíže. Zánět průdušek, astma, různé druhy kašle, plicní poruchy a nemoci jsou běžnými důsledky infekcí, alergií nebo kouření. A často lékaři jen krčí rameny, nevědí, co dělat. Vybaví vás léky a musíte s touto nemocí žít. Existuje však přírodní lék, který vám může pomoci tyto problémy s dýcháním vyléčit. Jednoduše a přitom s přírodními prostředky. Dnes vám přinášíme recept na tradiční lék. Jak jej připravit?

Ingredience:

  • 2 šálky čistého javorového sirupu
  • 1 kg červené cibule
  • 7 lžic surového organického medu
  • 2 citrony
  • 6 šálků pramenité vody

Postup:

Do větší pánve přidejte javorový sirup a dejte pánev na mírný oheň. Dobře promíchejte. Nechejte jej chvíli v pánvi, dokud nezíská zlatavou barvu. Poté přidejte nakrájenou cibuli a vše vařte po dobu několika minut. Přilijte vodu. Směs stále nechte na mírném ohni a vařte, dokud se množství vody nesníží o jednu třetinu. Poté sundejte z plotny, nechejte vychladnout. Přidejte citrónovou šťávu a nakonec přidejte med. Vše pečlivě promíchejte. Nechte tento lék odpočinout během noci a ráno nalijte výslednou tekutinu do sklenice.

Jak dávkovat?

Vezměte jednu lžíci tohoto receptu před každým jídlem. V případě potřeby připravte druhou várku receptu, jakmile zkonzumujete tu první. Tento postup opakujte do zlepšení vašeho zdravotního stavu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button