Jídlo a stravování

Nakládaná zelenina má pro tělo skvělé účinky

Nakládané okurky nebo jiná zelenina je skvělá, ať už samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu. Lák je však pro tělo prospěšný a pomáhá odstranit křeče a dehydrataci. Je to z toho důvodu, že je plný elektrolytů, které tělo potřebují a probiotika z okurek vyživují tělo. Nakládaná zelenina má tedy spousty výhod. Níže vám přinášíme ty nejdůležitější pro naše tělo.

Výhody nakládané zeleniny

Nakládaná zelenina je pro tělo skvělým energetickým doplňkem. Především lák umí s tělem dělat zázraky.

Snižuje svalové křeče

Při tvrdém tréninku se tělo velmi potí. To způsobuje nerovnováhu sodíku a draslíku v těle. Z toho důvodu se objeví svalové křeče. Lák však může rychle a účinně snížit křeče a zklidnit svaly. Pro snižování křečí je účinnější o 45%, než čistá voda.

Zmírňuje pálení žáhy

zeleninaNakládaná zelenina může být velmi účinná při zklidnění podrážděného žaludku a při potížích s pálením žáhy. Rozhodně to vyzkoušejte.

Pomáhá s popáleninami

Lák může pomoct při popáleninách. Snižuje podráždění a také hydratuje tělo při ztrátě tekutin během popálení.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button