Jídlo a stravováníPéče o tělo

Armádní dieta: 8 kilo dole za pouhé tři dny

Pokud chcete dietu s úžasnými výsledky, zkuste tuhle, ale musíte se držet pravidel. Velmi přísná dieta však umožňuje jednu výjimku. S klidem můžete nahradit maso čočkou. To je však jediná možnost, jak si vše ulehčit. Po celou dobu nesmíte konzumovat mimo dietu koření, hořčici, kávu, džus, oleje, čaj a žádné kalorické sladidla nejsou povolena. Během těchto tří dní se dostanete na optimální rychlost svého metabolismu, získáte energii a ztratíte přebytečný tuk. Chcete-li tuto dietu absolvovat znovu, dejte si mezi poslední a další dietou 4 dny pauzu.

Den 1

1/2 grapefruitu s plátkem toastu, šálek kávy nebo čaje – snídaně. K obědu je 1/2 tuňáku, šálek kávy nebo čaje a plátek toastu. K večeři je kus masa s šálkem fazolových lusků a 1/2 banánu s šálkem zmrzliny a jablka.

Den 2

Začněte s 1 vejcem, 1/2 banánu a plátkem toastu. K obědu si také dopřejte vejce, tvarohový pohár a 5 sušenek. K večeři jsou dva libové párky, 1/2 šálku mrkve, šálek brokolice, půl banánu a šálek vanilkové zmrzliny.

Den 3

K snídani si dejte plátek čedaru, jablka a 5 sušenek. Na oběd si připravte vejce a toast. Posledním jídlem dne bude jedna porce tuňáka, zmrzlina a 1/2 banánu.

Chcete-li mít lepší výsledky, musíte být fyzicky aktivní. V případě, že máte vysokou nadváhu, stačí pravidelná svižnější procházka. Nejlepší je skákat přes švihadlo, běhat nebo chodit plavat. Poraďte se také s lékařem, zda je pro vás dieta vhodná a nezpůsobí vám případné zdravotní problémy.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button