Péče o těloPřírodní léčba

Tento přírodní nápoj skvěle očistí vaše jater

Játra jsou velmi důležitým orgánem v těle, dá se říci jedním z nejdůležitějších orgánů. Funkce jater je mnohostranná a mnohočetná. Většina procesů v nich probíhajících souvisí s metabolismem a detoxikací. Pomáhají s metabolismem jednotlivých látek, detoxikují tělo, tvoří hormony a má také mnoho dalších funkcí.

Problémy s játry

Zpracované potraviny, tuky, nadměrné užívání léků, znečišťující látky v životním prostředí; to všechno může působit problémy lidskému tělu a především to působí problémy s játry. Funkce jater je zpracovávání živin a převádění na škodlivé toxiny, které odstraňují z těla. Když játra nefungují tak, jak by měly, má to škodlivý účinek na všechny orgány v těle.

Všímejte si příznaků

Pokud játra nefungují tak, jak by měly, je dobré věnovat jim pozornost. Je nutno játra očistit a udržovat je zdravé. Čas od času je dobré játra detoxikovat, aby mohly správně fungovat. Jak na to? Přinášíme tento skvělý přírodní nápoj, který vám pomůže detoxikovat nejen játra, ale také celé tělo.

Ingredience:

  • 120g čerstvého zelí
  • 20g celeru
  • 1 kus citronu
  • 250g čerstvých hrušek
  • 1 kousek zázvoru
  • 10g máty
  • 500ml vody

Postup:

Vezměte hrušky, zelí, celer a zázvor, vše nakrájejte na malé kousky. Kousky následně dejte do mixéru a přidejte šálek vody. Mixér zapněte a vše dobře smíchejte. Míchejte do té doby, než získáte homogenní směs. Následně přidejte citronovou šťávu a zbývající vodu. Přidejte mátu a opět pusťte mixér a promíchejte. Nyní máte tento nápoj připravený ke konzumaci.

Jak konzumovat?

Doporučujeme pít tento skvělý nápoj dvakrát denně, a to ráno a večer. Uvidíte, jak skvěle se poté budete cítit; vaše játra začnou opět správně pracovat.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button