OstatníPéče o tělo

Zhubněte pár kilo za 5 dní pomocí tohoto zázračného nápoje

Snad každý někdy zažil ten pocit, že potřebuje nutně zhubnout. S váhou lidé bojují pravidelně, je jedno, zda jsou to muži či ženy; každý máme s váhou problémy a přejeme si nějaký ten kilogram dát dolů. Cvičení a zdravá strana jsou fajn, ale někdy se stane, že člověk potřebuje zhubnout za pár dní. Pak se vrháte na různé hladovky a „šílené“ diety, které mohou poškodit vaše zdraví.

Rychlý a účinný nápoj

My vám přinášíme nápoj, který je opravdu velmi účinný a rychlý. S jeho pomocí můžete ve velmi krátkém čase a zcela zdravě shodit nadbytečné kilogramy. V tomto nápoji nejsou použity žádné chemikálie, vše je zcela na přírodní bázi, takže nehrozí, že bude nějak narušeno vaše zdraví.

Všechny přísady jsou také schopny vyčistit celé tělo, zlepšovat krevní oběh, vyplavovat toxiny a snižovat nadýmání. Nepomůže tedy jen shodit nadbytečné kilogramy, ale také pomůže vašemu zdraví. Pomáhá rovněž spálit břišní tuk. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept i vy a uvidíte, jak skvělé účinky má! Jak jej připravit?

Ingredience:

  • koriandr
  • 10 lístků máty
  • 1 čajová lžička strouhaného zázvoru
  • 1,5 litru vody

Postup:

Nakrájejte lístky koriandru, dejte do skleněné nádoby a přidejte strouhaný zázvor. Nalijte vodu a směs skladuje ve skleněné nádobě a v lednici, abyste jí měli kdykoliv po ruce a mohli jí tak denně konzumovat.

Jak konzumovat?

Doporučuje se konzumace na prázdný žaludek a to celých 5 dní. Díky tomu můžete sledovat, jak nějaké to přebytečné kilo z vašeho těla mizí. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept, funguje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button