Jídlo a stravováníPéče o tělo

Dejte břišnímu tuku sbohem a to během 10 dní!

Hubnutí je pro mnoho jedinců běh na dlouhou trať. Lidé se snaží hubnout a existuje spousta přírodních nápojů, které mohou tyto procesy urychlit a pomoci během hubnutí. Nemusíte tak utrácet za drahé léky, které ne vždycky mohou lidskému tělu prospět. Přinášíme vám jeden z nejsilnějších receptů, který vám v hubnutí pomůže. Jde o směs skořice a medu, která ve vašem těle udělá hotové divy!

Jak to celé funguje?

Tento skvělý a výkonný nápoj zvyšuje trávení, podpoří proces hubnutí a eliminuje toxiny z těla. Také vytvoří v žaludku alkalické prostředí, které pomáhá při rozpadu tuku.

Skořice – umí zlepšit trávení a pomáhá regulovat tvorbu inzulínu a rozkladu sacharidů. Navíc zlepšuje vstřebávání živin z jídla, které konzumujete. To pomáhá zasytit a přináší pocit plného žaludku a vám pomáhá zhubnout.

Med – jde o skvělou volbu, jelikož je plný základních vitamínů a minerálů.

Ingredience:

  • 2 čajové lžičky surového organického medu
  • 1 čajová lžička skořice
  • 1 šálek filtrované vody

Postup:

Přiveďte k varu vodu, dejte do misky, přidejte skořici a dobře smíchejte. Tuto směs ochlaďte a následně přidejte med. Pijte jednu sklenici této směsi denně a výsledky budou opravdu neuvěřitelné. Po pouhých deseti dnech uvidíte, jak břicho mizí.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button