Jídlo a stravováníPéče o tělo

Odstraňte přebytečný tuk a vodu z těla za pouhé tři dny

Aby byl možný růst zdravých buněk, je zapotřebí odstranit všechny toxiny z těla. S naší metodou se zbavíte přebytečného tuku a vody za pouhé tři dny. Účinná metoda má však pár pravidel, které je potřeba dodržovat. Všichni konzumujeme průmyslově zpracované a nezdravé potraviny. Přestože víme, jak jsou nezdravé pro naše tělo, stále je jíme. Předtím, než začnete držet detoxikační kúru, nesmíte dva dny konzumovat mléčné výrobky. Tělo se musí zbavit všech přebytečných toxinů.

Detoxikační program na očištění těla

Detoxikační program se skládá z několika procesů, které je nezbytné přesně dodržovat. Jinak nedosáhnete potřebných výsledků.

Noc před detoxikačním programem

Před spaním vypijte jeden šálek bylinného čaje. To vám pomůže vyplavit z těla toxiny a předejít možné zácpě. Čaj také pomáhá k odstranění bloků a celému detoxikačnímu procesu.

Před snídaní

K snídani si dejte citrónovou šťávu. Přidejte šťávu ze 2 citrónu do skleničky studené vody. Účinné látky v citrónu pomáhají k dobrému trávení a regeneraci plic.

Po snídani

Hned po snídani si dopřejte 1,5 skleničky 100% grapefruitové šťávy, případnou alternativou je ananasový džus. Obě šťávy jsou bohaté na antioxidanty a pomáhají udržet zdravý dýchací systém.

tuk

Před obědem

Vychutnejte si jednu sklenici mrkvové šťávy před obědem. Mrkev posiluje detoxikační proces a je velmi prospěšná díky vitamínu A. Napomáhá také k regeneraci plic.

Po obědě

Udělejte si výtečný koktejl z několika druhů ovoce a zeleniny. Ideálně z mrkve, celeru, mořských řas, petržele a špenátu. Vypijte zhruba 1,5 skleničky. Účinné látky očistí tělo a poskytnou dostatečnou energii během detoxikačního procesu. Navíc obsahují vitamíny, které chrání imunitu před viry a volnými radikály.

Před večeří

Zhruba jednu hodinu před večeří vypijte čaj z šípku, zázvoru a máty peprné. Vychutnejte si tento skvělý regenerační čaj, který poskytuje úlevu od hlenu, ucpaného nos a překrvení nosní sliznice. Můžete využít čerstvé suroviny nebo zakoupit čaj v obchodě.

Před spaním

Před spaním vypijte 340 ml čistý brusinkového džusu. Účinné látky vás ochrání před infekcí a pomáhají pročistit vaší krev a moč.

Výše uvedený postup provádějte pravidelně po dobu 3 dnů. Budete ohromeni výsledky, které se dostaví. Vaše tělo se zbaví všech toxinů a škodlivých látek. Plíce se pročistí a váš organismus bude jako nový. Nic neodkládejte a začněte již dnes.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button