Jídlo a stravováníPéče o tělo

Zapomeňte na vodu s citronem. Toto je nový hit pro hubnutí a detoxikaci

V tomto článku si představíme směs vyrobenou z grapefruitu a vody, která zlepší celý váš organismus, urychlí váš metabolismus a také se díky ní budete zdravější. Směs vody a grapefruitu má jasnou chuť a budete ohromeni osvěžujícím efektem, který vám dopřeje. Výrazně vám pomůže při hubnutí, díky zrychlenému metabolismu.

Co musíte udělat

Sežeňte si grapefruit, který rozdělíte na polovinu a rozmarýn. Vymačkejte šťávu z jedné poloviny grapefruitu a přidejte ji do sklenice teplé vody společně s rozmarýnem. Následně směs vypijte nejlépe na lačný žaludek. Tato směs vám zrychlí metabolismus a navíc má mnohem lepší chuť, než voda s citronem.

Proč byste to měli pít?

Grapefruit pomáhá při nízkokalorické dietě a v poměrně krátkém čase vám pomůže výrazně zhubnout. Obsahuje nízký počet kalorií a navíc je bohatý na vitamín C. Dietu pomocí grapefruitu by měla probíhat po dobu 12 dnů. Během této doby můžete ztratit až 5 kg tuku.

Pokud užíváte léky, nejdříve se poraďte se svým lékařem o tom, zda můžete užívat grapefruit. Existují případy, kdy toto ovoce v kombinaci s léky způsobilo zdravotní komplikace.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button