Ostatní

Trápí vás švábi? Zatočte s nimi s pomocí tohoto přípravku!

Pokud jste se někdy setkali s problémem švábů u vás doma, pak jistě víte, že jde o skutečné a nepříjemné problémy a potíže! Tento hmyz se může objevit i u vás doma a je problém se jich zbavit. Objevují se po celém domě, ukrývají se v temných místech a vycházejí během noci. Kromě toho, že se tohoto hmyzu mnozí děsí, mohou přenášet také řadu nebezpečných chorob. Jednoduše se jich chcete zbavit!

Nebezpeční švábi

Švábi kontaminují prostor a předměty okolo nich. To vše může způsobit alergické reakce nejen u domácích zvířat, ale také u lidí. Na trhu se objevuje mnoho výrobků, které podle reklamy spolehlivě a účinně vyhubí tento nepříjemný druh hmyzu. Produkty však mohou být drahé a plné škodlivých chemikálií, které ohrožují vaše zdraví. My přinášíme bezpečnou a přírodní cestu k odstranění švábů z vašeho domova! Jak se těchto švábů zbavit?

Ingredience:

  • Cukr
  • Prášek kyseliny borité

Postup:

Smíchejte tři díly kyseliny borité s jedním dílem práškového cukru. Cukr pomáhá nalákat šváby. Jakmile se k této směsi přiblíží a zakousnou se do ní, zabije je kyselina boritá. Kyselina boritá dehydratuje škůdce, poškozuje jejich trávicí systém, což nakonec vede k jejich smrti.

Ideální je, když tuto směs umístíte za chladničku, sporák, myčku nádobí, pod umyvadlo, do různých trhlin a na okraje skříní nebo komor. Příští ráno všechna místa zkontrolujte a uvidíte okolo ležet mrtvé šváby. Ty je potom nutno uklidit. Tento postup opakujte po několika dnech.

Další možností, jak se zbavit švábů ve vašem domě je smíchat jeden vaječný žloutek s práškem kyseliny borité. Po smíchání by vám měla vzniknout směs podobná plastelíně. Z této směsi uplácejte malé kuličky, které necháte uschnout asi jednu hodinu. Takto usušené kuličky umístěte po celém domě, tam, kde si myslíte, že se švábi procházejí a vyskytují.

Díky těmto receptům můžete snadno a pohodlně dát švábům ve vašem domě sbohem!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button