Ostatní

Poloha během spánku o vás prozradí víc, než si myslíte

Spánek o vás prozradí víc, než si myslíte. Polohy v kterých spíte totiž prozrazují spousty zajímavých informací o vaši osobnosti. Máme pro vás základní polohy spánku a to, co znamenají.

Překřížená kolena

Pokud usnete v této poloze, znamená to, že jste klidný a spolehlivý člověk. Jen tak se neurazíte a nemáte strach z budoucnosti. Máte vždy úsměv na tváři a to i během těch nejhorších dnů, které vás mohou potkat. Snadno akceptujete změny, které přináší život.

Poloha plodu

Usínání v této poloze značí, že jste citlivé osoby, které potřebují pochopení a soucit. Tato poloha také značí obtížnou situaci ve vašem životě, které se chcete vyhnout a mít ji za sebou. Perfektní možnost, jak se alespoň částečně zbavit negativních emocí, je malování, tanec nebo psaní.

Spaní na břiše

Spíte-li v leže na břiše, jste rozený vůdce. Jste velmi impulzivní a vždy přebíráte iniciativu, abyste měli pod kontrolou vše, jak svoji kariéru, tak osobní život. S největší pravděpodobností máte rádi vše předem naplánované a nejste fanouškem překvapení. Vaše vytrvalost a zodpovědnost vám pomůže dosáhnout velkého úspěchu.

Spaní na zádech

Spaní na zádech o vás vypovídá, že jste pozitivní člověk, který miluje život. Milujete být středem pozornosti a máte rádi dobrou společnost. Jste velmi vytrvalí a uvažujete racionálně. Jste upřímní a říkáte pravdu narovinu. Osoby, kteří spí v této poloze jsou velmi často silnou osobností.

Poloha na zádech a ruka u hlavy

Lidé, kteří usínají v této poloze jsou často velmi flexibilní. Vědí, jaký je jejich cíl v životě a směřují k němu bez přemýšlení. Jsou pečliví, přísný a velmi nároční. Hlavně sami na sebe.

Jedna noha zvednutá

Pokud máte jednu nohu zvednutou ať už v kolenou nebo jako volavka, jste nepředvídatelná osoba. Zaměřujete se na pozornost a přitahuje vás jakékoliv dobrodružství. Vaše nálada se však velmi rychle mění, což může být nepříjemné pro vaše okolí. Těžko se rozhodujete a pro úspěch potřebujete klid, ticho a pečlivost.

Snílek

Název této polohy mluví sám za sebe. Dokonale popisuje lidi, kteří spí na zádech a s rukama pod hlavou. Tyto osoby jsou šťastné a plní pozitivní energie. V životě jim vše vychází.

Myslitel

Je jedno, jak máte zbytek těla, ale vaše ruka je vždy pod hlavou. To znamená, že vaše emoce jdou z jednoho extrému do druhého.

Objímání polštáře

Lidé, kteří objímají polštář během spánku, dávají přednost pohodlí. Je pro ně velmi důležité, koho mají kolem sebe. Starají se o své přátele, rodinu a partnery. Rodina a skvělé zázemí je pro ně velmi důležité.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button