Jídlo a stravováníPéče o tělo

Extra přísada do kávy vám pomůže redukovat břišní tuk a zrychlí váš metabolismus. Plus pár tipů, jak se zbavit tuku

Věděli jste, že existují určité návyky, které mají vliv na břišní tuk? Nadbytek váhy je nejen neatraktivní, ale také je spojený s vysokým rizikem srdečních onemocnění a cukrovky. Chronický stres, nezdravé a špatné stravovací návyky, konzumace alkoholu a zvýšený příjem cukru jsou jedním z těch špatných návyků, které vedou ke zvýšené tělesné hmotnosti a ukládání břišního tuku. Máme pro vás pár tipů, jak se zbavit nepříjemné zátěže.

Pár tipů, jak ztratit břišní tuk

Takže kromě pravidelné fyzické aktivity a zdravé výživy, vám doporučujeme ještě pár dalších postupů, jak se zbavit přebytečné váhy.

Snížit hladinu stresu

Stres je nezdraví a navíc stojí za řadou závažných zdravotních problémů. Což vede k nárustu tělesné hmotnosti a břišního tuku. Zkuste eliminovat stres ze svého života. Vyzkoušejte jógu nebo meditaci, která vám pomůže zbavit se napětí a stresu.

Vyhněte se cukru

Omezte příjem cukru v podobě sušenek, bonbónů a dalších skvělých dezertů. Potraviny, které obsahují rafinovaný cukr vážně škodí zdraví. Zkuste omezit nebo úplně vypustit cukr ze své stravy.

Hluboké dýchání

Hluboké dýchání je efektivní metoda pro hubnutí. Stačí deset hlubokých nádechů v řadě, které vám pomohou zbavit se stresu a nastartují hubnutí.

Kromě těchto užitečných rad pro vás máme i další skvělý tip. Pro všechny milovníky kávy je tento recept božskou manou. Nejenže si vychutnáte šálek svého oblíbeného nápoje, ale ještě se zbavíte přebytečného tuku. Káva obsahuje kofein, který stimuluje centrální nervový systém, zvyšuje metabolismus a zvyšuje oxidaci mastných kyselin. Přidejte do své kávy naše tajné přísady a maximalizujte účinek.

Krémová káva

Co budete potřebovat:

  • ¾ šálku kokosového oleje
  • ½ šálku medu
  • 1 lžička kakaa
  • 1 lžička drcené skořice

Jak na to:

Vezměte misku a všechny ingredience smíchejte dohromady. Vložte misku do lednice a nechte ji odpočinout. Mezitím si uvařte kávu a přidejte 1-2 lžičky smetany do kávy. Vyndejte směs z lednice a smíchejte ji s kávou. Nechte vše řádně rozpustit. Máte hotovo.

Kokosový olej vám pomůže spálit tuk a urychlí váš metabolismus. Kromě toho, skořice zrychluje metabolismus a přeměňuje cuk na potřebnou energii. Vzhledem k antioxidačnímu účinku skořice neutralizuje negativní účinky volných radikálů. V neposlední řadě med spaluje tuk a poskytuje potřebné živiny.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button