Péče o těloPřírodní léčba

Umyjte si obličej s jedlou sodou a kokosovým olejem. Neuvěříte, jak se vaše pleť zlepší

Péče o pleť není jednoduchá, jak se může na první pohled zdát. Naše pokožka má mnohem radši přírodní látky než ty chemické. Pokud užíváte přírodní prostředky pro péči o pleť, nevystavujete se žádným vedlejším účinkům a výsledky jsou vynikající. Máme pro vás recept na přírodní čistící tonikum.

Přírodní čistící tonikum

Objevte sílu přírodního čistícího tonika. Nejenže skvěle vyčistí vaši pleť, ale dodá jí všechny potřebné látky, které potřebuje. Kromě toho je velmi levné na pořízení a snadné na přípravu. Veškeré složky totiž najdete v kuchyni.

Co potřebujete:

  • jedlou sodu
  • kokosový olej

Vše dejte do jedné misky a promíchejte. Vznikne vám krém, který aplikujte na obličej a necháte několik minut působit. Ideálně užívejte třikrát denně. Během několika dní se vaše pleť pročistí a rozjasní. Navíc získáte mladistvý vzhled.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button