OstatníPéče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Konzumujte tuto směs a zničte všechny cysty a fibroidy

Během plodného věku mohou ženy čelit řadě nepříjemných děložních cyst a fibroidů. Pro tyto ženy je to nepříjemné, například ovariální cysta obsahuje tekutiny, je obklopená velmi tenkou stěnou uvnitř nebo na povrchu vaječníku, zatímco fibroid je nerakovinný růst, který se rozvíjí v děloze nebo jejím okolí.

Cysty a fibroidy

Jakýkoliv útvar vaječníků, který je větší než jeden palec, se označuje jako ovariální cysta. Většina cyst je neškodná, ovšem některé mohou působit nepříjemné bolesti a další problémy v podobě krvácení.

My vám přinášíme velmi skvělý přírodní prostředek, který je jednoduchý na přípravu, obsahuje pouze dvě složky. A co víc, ukázalo se, že umí léčit mnoho vážných zdravotních problémů, nejen cysty a fibroidy.

Skvělé a užitečné přísady

Hlavní přísadou je netřesk, což je široce využívaná rostlina, která původně pochází z Evropy. Vzhledem k jeho složení se považuje za léčivou rostlinu, kde najdete kyselinu jablečnou, kyselinu mravenčí, třísloviny a další a další. Je skvělým prostředkem pro léčení mnoha zdravotních problémů a stavů.

Netřesk umí skvěle léčit řadu zdravotních problémů, například ušní infekce, zánět močových cest, kolitida, menstruační problémy, problémy s tekutinami. Hlavní vliv má zejména na cysty a fibroidy. Jak si tento úžasný recept připravit a zabránit tak cystám a fibroidů?

Ingredience:

  • 300 g listů netřesku
  • 500 g surového organického medu

Postup:

Vezměte listy netřesku a promíchejte je s medem. Tuto směs nalijte do nádoby, přiklopte a nechejte v klidu po dobu dvou až tří dnů. Pro přípravu je nutno využívat čerstvé listy, abyste získali všechny léčebné schopnosti této rostliny.

Jak konzumovat?

Tato směs je velice účinná pro vaše tělo, poskytuje řadu výhod. Doporučujeme ji konzumovat ráno, ideálně půl hodiny před jídlem a to v podobě jedné polévkové lžíce. Po konzumaci půl hodiny nejezte a také nic nepijte.

Tento skvělý přírodní lék je ideální pro očištění lidského těla, tedy pro takzvanou detoxikaci, kdy škodlivé látky v těle budou odstraněny a tělo opět obnoví své zdraví. Tato směs může také zabránit vzniku mnoha zdravotních problémů včetně cyst a fibroidů. Vyzkoušejte i vy tento jednoduchý recept a uvidíte, jak skvěle účinkuje!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button