Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Konzumujte tento nápoj a během pěti dní ztratíte pět kilogramů

Také máte pocit, že potřebujete zhubnout pár kilogramů? Ale jak? To je věčná otázka všech, žen i mužů. Všichni se zabýváme svou váhou, máme partie, které jsou problémové. Často máte kousky oblečení ve svém šatníku, který nezapnete nebo pořádně neobléknete? Do něj se přece potřebujete vejít! Co v takovém případě dělat?

Problémy se zdravím

Nadměrné usazování tuku v těle může poškodit nejen váš vzhled, ale také vaše zdraví. Kilogramy navíc mohou vést k problémům se srdcem, k vysokému krevnímu tlaku, poruchám produkce žluče, cukrovce a mnoha dalším nemocem. Obezita je nejen estetický problém, ale může také vážně ohrozit vaše srdce, ledviny, játra, klouby, boky nebo kolena.

Několik kilogramů navíc může mít vliv i na váš běžný život, můžete mít problémy s fyzičkou, častěji se budete zadýchávat. Může to mít vliv také na vaše psychické zdraví, kdy se s kilogramy navíc neumíte pořádně vyrovnat, můžete z toho mít deprese, špatné nálady a podobně. Je čas zatočit s kilogramy navíc! Jak? S pomocí jednoduchého nápoje!

Ingredience:

  • 1 citron
  • 60 gramů petržele
  • 3 decilitry vody

Postup:

Ze všeho nejdřív vezměte citron a vytlačte z něj šťávu. Následně nakrájejte petržel na malé kousky. Dejte jí do misky a přelijte šťávou. Následně přidejte vodu a promíchejte. Nyní máte připravený nápoj, který vám pomůže ve ztrátě kilogramů.

Kdy konzumovat tento nápoj?

Tento skvělý nápoj se doporučuje konzumovat na prázdný žaludek po dobu pěti dní. Poté si dejte desetidenní přestávku a následně celý postup opakujte, pokud je to nutné.

Skvělý nápoj

Jde o nápoj, který pomáhá posilovat metabolismus, pomáhá také aktivovat proces spalování tuků. Kromě toho vašemu tělu poskytuje energii, vitamíny, minerály a eliminuje také přebytečné toxiny ve vašem těle a pomáhá vám v jejich odstranění. Petržel, která je v tomto nápoji obsažená, je přírodní diuretikum, tedy eliminuje přebytečné tekutiny z těla.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button