Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Jednoduchá a účinná léčba hypotyreózy

Hypotyreóza je významné endokrinní onemocnění. Jde o stav, kdy štítná žláza nevytváří dostatek svých hormonů. O štítné žláze můžeme říci, že je baterií celého těla, pomáhá mu, má v těle mnoho důležitých výkonů, které napomáhají správnému a bezchybnému fungování. Když nepracuje tak, jak má, objevují se problémy.

Špatná diagnostika

Hypotyreóza narušuje normální rovnováhu chemických reakcí v lidském těle, velmi často je špatně diagnostikována, a to zejména v raném stádiu. V takové chvíli jsou příznaky minimální a mohou vypadat jako příznaky úplně jiného onemocnění. Snadno tuto nemoc zaměníte za jinou.

Funkce štítné žlázy

Štítná žláza je nezbytná pro normální funkci metabolismu, řídí úbytek hmotnosti, udržuje váš metabolismus, pomáhá k výrobě energie a podobně. Nefunguje-li správně, narušuje výše uvedené funkce. Hypotyreóza je nejčastější formou poruchy štítné žlázy a stává se postupně tichou epidemií v dnešní moderní společnosti. Může vést k mnoha vážným zdravotním problémům jako bolesti kloubů, obezita nebo nemoci srdce.

My pro vás máme recept na skvělý přírodní lék, který vám může pomoci s léčbou hypotyreózy. Pomáhá přirozeným a zdravým způsobem. Je to velmi jednoduchý recept, který si připravíte v pohodlí domova. Jak na něj?

Ingredience:

  • 40 kusů zelených a mladých vlašských ořechů
  • 1kg med z borovicových šišek

Postup:

Vezměte vlašské ořechy, umyjte je a usušte. Následně vezměte nádobku s víkem, dejte do ní med z borovicových šišek a do medu vložte vlašské ořechy. Uzavřete a nechejte působit po dobu čtyřiceti dní.

Jak konzumovat?

Aby byla léčba hypotyreózy úspěšná, doporučujeme konzumovat každé ráno ořech na prázdný žaludek, ještě před snídaní. Uvidíte, jak tento jednoduchý lék umí velmi dobře působit.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button