Jídlo a stravováníPéče o tělo

Vaječná dieta umí zázraky. Za pouhých 14 dní ztratíte neuvěřitelných 10 kilogramů

Pokud budete postupovat podle této doporučené diety, která je velmi pestrá, chutná a zdravá; získáte neuvěřitelné výsledky za pouhé dva týdny.

Nedaří se vám zhubnout a chcete mít dietu, která nabízí rychlé výsledky? Potom je vaječná dieta to pravé pro vás. Obsahuje pestré složení, které zrychlí váš metabolismus, a díky tomu spálíte více tuku. Kromě toho si zajistíte i dostatečný příjem tekutin. Tak jdeme na to.

Pestrá vaječná dieta den za dnem

První den. Pro snídaní si připravte jedno nebo dvě na měkko či na tvrdo vařené vejce a jedno ovoce (pomeranč nebo grapefruit). Poté si na oběd dopřejte dvě jablka a pět plátků sladkých brambor na oběd. Nakonec dne si k večeři vyberte salát a kuře. Vyhněte se tučným zálivkám. Držte se lehkých jídel.

Druhý den. K snídani si opět dopřejte dvě vejce udělané na způsob, který máte rádi. Na svačinku si dejte opět pomeranč nebo grapefruit. Na oběd vás čeká zelený salát s rozmarýnem a kuřetem. Na odpolední svačinku si dejte opět zeleninový salát a jedno oblíbené ovoce. Na večeři si dejte dvě vařená vejce.

Třetí den. Ani třetí den vás nečeká změna, a tak si opět udělejte dvě vařená vejce na měkko nebo na tvrdo, dle vaší libosti. Zapomenout nesmíte ani na ovoce. Ideální pomeranč a grapefruit. Na oběd si dejte sýr, rajče a několik plátků sladkého bramboru. K večeři vás čeká oblíbené kuře a zeleninový salát.

Čtvrtý den. Pro snídani si připravte dvě vařená vejce a jeden pomeranč nebo grapefruit. Na oběd si dopřejte oblíbené ovoce. K večeři opět salát a kuře bez tučné zálivky.

Pátý den. Dvě vařená vejce na měkko nebo na tvrdo na vás čekají na snídani a k tomu klasicky známý pomeranč či grapefruit. Na oběd si připravte zeleninu dle vlastního výběru a dvě vařená vejce. K večeři vás čeká grilovaná rybička a sálat plný zeleniny.

Šestý den. Opět dvě vařená vejce a jeden pomeranč či grapefruit. Oběd je tentokrát střídmý – z toho důvodu si připravte pouze oblíbené ovoce. Na večeři si dejte zeleninový salát.

Sedmý den. Poslední den v týdnu si dopřejte dvě vařená vejce na tvrdo a pomeranč nebo grapefruit. K obědu si nachystejte rajčatový salát a zeleninu vařenou v páře. K večeři si nakrájejte čerstvou zeleninu.

Podle tohoto jednoduchého stravovacího plánu si připravte svoji dietu a výsledky se brzo dostaví. Jedná se o jeden z nejlepších způsobů, jak očistit své tělo od toxinů. Nezapomeňte po celou dobu dodržovat pitný režim. Při správném používání této diety se zbavíte velké části přebytečných kilogramů již za několik dní.

Zdroj: web, ze kterého článek v okamžiku napsání čerpal, již není v provozu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button