Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Recept proti srdečnímu záchvatu, vyšší hladině cholesterolu a pro lepší imunitní systém

Mnoho odborníků z řad lékařů tvrdí, že budete-li konzumovat směs skořice a medu, poskytnete tělu dostatečné množství užitečných živin. Ty vás následně ochrání před různými zdravotními problémy a nemocemi. Stačí tuto směs konzumovat denně. Vše je na přírodní bázi, bez zbytečných chemických látek.

Tradiční lék

Už před víc než čtyřmi tisíci lety se tato směs využívala jako léčivý přípravek na snad každou nemoc. Staří Řekové konzumovali med, protože věřili, že jim přinese dlouhověkost. Egypťané jej naopak využívali pro léčbu různých ran. Indiáni zase med využívali, aby jejich tělo zůstalo vyrovnané a zdravé.

Moderní medicína potvrdila, že výsledky, které se objevovaly už před mnoha lety, jsou pravdivé. A skořice, ta je také obrovským přínosem pro lidské zdraví. Kombinace těchto dvou složek je tak téměř vždy sázkou na jistotu. Umí léčit mnoho nemocí a zdravotních problémů.

Kardiovaskulární problémy

Kardiovaskulární problémy je možno vyřešit směsí medu a skořice. Je to opravdu jednoduché, namísto marmelády si ráno dejte na chléb nebo rohlík směs medu a skořice. Právě pravidelná konzumace této léčebné kombinace snižuje pravděpodobnost srdečního záchvatu. Kromě toho umí také snižovat hladinu cholesterolu v krvi.

Snižuje hladinu cholesterolu

Jestliže vám váš lékař oznámil, že hladina cholesterolu je vysoká, pravděpodobně dostanete recept na pilulky. Co takhle vyzkoušet kombinaci medu a skořice? Umí skvěle snížit hladinu cholesterolu. Stačí smíchat v misce tři polévkové lžíce skořice a dvě polévkové lžíce medu. Smíchejte a tuto směs konzumujte pravidelně, každý den. Díky tomu budete moci snížit hladinu špatného cholesterolu.

Proti nachlazení

Kombinace medu a citronu je skvělým prostředkem proti nachlazení. Umí léčit chronický kašel, ucpání dutin a podobně. Stačí smíchat jednu polévkovou lžíci medu a jednu čtvrtinu čajové lžičky skořice.

Pomoc proti artritidě

Do jedné sklenice horké vody přidejte jednu polévkovou lžíci skořice a dvě polévkové lžíce medu. Smíchejte a tento skvělý lék využívejte každé ráno a večer. Tato směs umí skvěle pomoci zlepšit váš zdravotní stav, umí pomoci při artritidě a také je skvělým silným lékem při léčbě chronické artritidy.

Proti žlučníkové infekci

Žlučníkové infekce jsou nepříjemné, chcete-li jim předejít, nebo je vyléčit, pak využijte tuto skvělou směs. Smíchejte jednu polévkovou lžíci medu a dvě polévkové lžíce skořice s vroucí vodou. Následně tento nápoj popíjejte denně.

Zvyšte svůj imunitní systém

Pro úspěšné zvýšení imunitního systému se doporučuje pravidelná konzumace směsi skořice a medu. Díky této směsi budete chránit celý organismus před viry a bakteriemi, a to přirozenou cestou, bez zbytečných chemických látek.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button