Spolupráce

Chcete dobře spát? Pořiďte si kvalitní koženou postel

Vzhledem k tomu, že spánkem trávíme téměř třetinu života, měli bychom si opatřit kvalitní postel, která zajistí dlouhý a zdravý spánek. Pokud jste milovníci luxusu, možná budou vaší volbou luxusní kožené postele. Většinu postelí zdobí nádherný čelní rám, který se vyznačuje precizním provedením a zaujme každého na první pohled.

Výhody kožených postelí

Kožená postel poskytuje celou řadu, především hygienických, výhod: je to materiál vhodný i pro alergiky, protože neabsorbuje prach, drobné nečistoty, vlhkost ani nežádoucí pachy. Velice snadno se čistí a udržuje, postačí obyčejná houbička. Je spolehlivá a vydrží dlouhou dobu. Navíc kůže je přírodní materiál, který je prodyšný a zachovává optimální teplotu. Přestože je kůže materiál, který je měkký, je velice odolný a stálý.

Na výrobu kožených postelí se využívá nejen kůže, ale i masiv, kov či kombinace s čalouněním. To vše vytváří netradiční vzhled. Svoji postel si tak vybere opravdu každý.

V nabídce naleznete i celou řadu barevných variant, nebude tedy problém sladit barvu s interiérem ložnice.

A co třeba postel kulatou?

Jste – li majitelé velkého prostoru a zároveň i milovníci netradičních a neokoukaných designových kousků, zamilujete si kulaté kožené postele, kterým dá právě velký prostor vyniknout a které si opět nacházejí své příznivce. V minulosti byly v nabídce spíše výjimkou a vyráběly se převážně na zakázku. V současné době se však začínají opět a stále častěji v nabídce objevovat. Kulatá postel je prostorná, takže se do ní vejde pohodlně celá vaše rodina a navíc vytvoří ve vaší ložnici atmosféru připomínající filmovou scénku. Kulatá postel se, díky svému vzhledu, zajisté stane dominantou vaší ložnice. Tento méně tradiční vzhled jí dodává eleganci a exkluzivitu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button