Péče o těloPřírodní léčba

Tento domácí sirup pomáhá snížit hladinu cholesterolu a odstranit toxiny z těla

Příliš mnoho tuku v těle, vysoký cholesterol nebo také toxiny v těle mohou být velmi vážným problémem, který může zvyšovat riziko dalších zdravotních obtíží. Je to obvykle důsledek nezdravých návyků, které lidé mají. Chcete pomoci snížit vysokou hladinu cholesterolu? Odstranit toxiny z těla? Nebo snížit tuk v těle? Vyzkoušejte tento sirup!

Zdravý sirup

Tento zdravý sirup může být odpovědí na konkrétní problémy. Připravit si jej můžete velmi rychle, v pohodlí domova. Kromě snížení hladiny cholesterolu umí působit také na nežádoucí tuk z těla a to je velmi dobré, protože tělo může být přirozeně zdravější a vy se tak budete cítit lépe a zdravěji.

Vše, co budete potřebovat, jsou dvě ingredience, které najdete snad v každé kuchyni. Poté je smíchejte a získáte skvělý recept, který působí nejen na vysoký cholesterol, ale také na škodlivé toxiny v lidském těle nebo také na nežádoucí tuk, který se v těle může držet.

Jak obě složky v těle fungují:

Petržel – obsahuje flavonoidy, které napomáhají eliminaci nebezpečných a škodlivých toxinů. Navíc jsou také nabité přírodními esenciálními oleji, které přináší silné aroma.

Citronová šťáva – v kombinaci s petrželí pomáhá zlepšovat oběh a snižovat také hladinu cholesterolu ve vašem těle. Jak si tento jednoduchý sirup připravit?

Ingredience:

  • 2 středně velké petrželky
  • 5 organických citronů
  • 4 šálky filtrované vody

Postup:

Oloupejte citrony a nakrájejte je na kousky. Přidejte citronové kousky a petrželku do vody, dejte jí do lednice s krytem a nechejte asi jeden den odstát. Doporučuje se užívat jeden šálek této směsi denně.

Domácí sirup eliminuje cholesterol, nahromaděný tuk v těle a odstraňuje toxiny z těla. Kromě toho umí pomoci čistit arteriální krevní cévy a zlepšují vaše celkové zdraví. Vyzkoušejte tento recept i vy!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button