Krása

Zarůstající chloupky už nikdy nebudou problém

Každá žena touží po hladké pokožce bez chloupků. Existuje řada cest, jak toho docílit, ale většinou se i tak musíte potýkat s nepříjemným problémem – zarůstáním chloupků. My vám poradíme jak tomuto nevzhlednému jevu předejít.

Základním krokem proti zarůstání chloupků je důkladné umytí oblastí, kde chceme chloupky odstranit. Doporučuje se také použít peeling, který pleť ještě zjemní. Při holení pak nikdy nezapomínejte na holicí pěnu a kvalitní a ostrou žiletku.

Jak se zbavit zarůstajících chloupků?

TIP 1

Proveďte epilaci pomocí cukrové pasty. Poté na pleť umístěte vlhký a teplý ubrousek a nechte kůži alespoň 10 minut odpočívat. Poté se osprchujte a naneste na pleť kokosový olej.

TIP 2

Připravte si přírodní peeling s pomocí soli a teplé vody. Solí si při sprchování jemně masírujte kůži. Odstraníte tak odumřelé buňky, které právě často stojí za zarůstajícími chloupky.

TIP 3

Pomoci může i směs peroxidu s vodou. Smíchejte asi lžíci vody s několika kapkami peroxidu, aby vznikla hustá směs. Tu pak aplikujte na postižená místa a nechte působit 10 – 15 minut.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button