Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Bolest kloubů je velmi nepříjemný zdravotní problém. Zbavte se ho jednou pro vždy

Bolest kloubů postihuje mnoho lidí po celém světě. Je to způsobenou kyselinou močovou v krvi, kterou tělo nemá pod kontrolou. Zabraňte nekontrolovanému pohybu kyseliny močové a zbavte se bolesti kloubů podle jednoduchého návodu.

Bolest kloubů je spojena s kyselinou močovou

Kyselina močová hraje obrovskou roli, pokud jde o bolest kloubů. Vysoká hladina v krvi vede ke zdravotním problémům, jako jsou ledvinové kameny, dna, artritida nebo dokonce kardiovaskulární onemocnění.

Existuje mnoho faktorů, které přispívají k zvýšené hladině kyseliny močové v krvi. Některé z nich jsou: nadměrná konzumace alkoholu, nezdravá strava, obezita, genetika, cukrovka, acidóza, rakovina, chemoterapie atd.

Kontrolovat množství kyseliny močové v těle je poměrně jednoduché. Ke zvýšení účinnosti našeho léku je zapotřebí konzumovat hodně ovoce  zeleniny. Zejména ananas, zázvor, grapefruit, okurka, citron nebo třešně. Výše uvedené potraviny jsou přírodními a velmi účinnými regulátory kyseliny močové.

Kromě toho je účinným pomocníkem i jablečný ocet, jedlá soda nebo olivový olej. My vám však představíme domácí lék, které je mimořádně jednoduchý na přípravu, chutná úžasně a navíc reguluje množství kyseliny močové.

Přírodní regulátor kyseliny močové

Na přípravu domácího léku budete potřebovat:

  • kus zázvoru
  • 1 grapefruit
  • 1 okurku
  • 1 šálek ananasu

Vše vložte do mixéru, rozmixujte a konzumujte tento nápoj každý den před jídlem. Tento přírodní lék je velmi efektivní z prostého důvodu. Obsahuje všechny potřebné látky, které regulují množství kyseliny močové v krvi. V nápoji se nachází účinná diuretika s protizánětlivými účinky, které jsou navíc bohatá na vitamíny. Stručně řečení, kombinace těchto 4 složek má vše potřebné, co potřebujete k regulaci kyseliny močové a odstranění bolesti kloubů.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button